maanantai 16. joulukuuta 2013

Lasten joululahjat.

Meillä vaikeuksia tuotti tänä jouluna lahjojen ostaminen erikseen Kloppiselle ja Jäpikälle. Molemmat ovat kiinnostuneita ja tykkäävät samanlaisista leluista. Eihän ikäeroa toisaalta ole kuin vain se yksi vuosi. Leikeissä on tietysti aavistuksen verran eroa: Kloppisen leikeissä alkaa olla jo juonta ja tavoitetta, kun taas Jäpikkä lähinnä tutkii leluja. Suullaan. ;)

No, se ongelma siis tosiaan piili siinä, että kenen nimi kirjoitetaan mihinkin pakettiin. Avattavaa kun mielestämme pitäisi reiluuden nimissä olla yhtä paljon. Vaikka kaikki onkin aikalailla yhteistä.

Pakettien sisältä tulee löytymään mm. Muumitalo, Legon Safari-setti, Brion junarataan osia, Ikean leikkiruokia sekä -astioita...

Kuvat: brio.fi, cdon.com & kauppakeskus24.fi

...Brion IHANA (!!!!! <3 !!!!!) ajettava doggie sekä muutama kirja. Kirjoista pojat kun tykkäävät aivan ylikaiken. Soiva laulukirja on varmasti Kloppisen mieleen - hän on nimittäin todella kova hoilottamaan.

Kuvat: brio.fi & suomalainen.com

Olen niin innoissani näistä lahjoista enkä malttaisi odottaa aattoon, että pääsen antamaan nämä pojille. Tiedän, että nämä osuvat ja uppoavat. Kihih!

Mitä teidän lasten paketeista löytyy?


Nina

Ps. Sen verran pitää vinkata, että minun vanhempani antavat pojille lahjaksi Muumitalon sekä Brion koiruuden - loput lahjat ovat meiltä vanhemmilta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me paketoitiin 1v:lle joku kirja mikä laulaa lurittaa. Hän tykkää vain ja ainoastaan kirjoista jotka pitää ääntä ja haluaa tutkia niitä aina itsekseen kaikessa rauhassa niin arveltiin sen olevan oikein sopiva. :D Hänellä oli vasta alle kuukausi sitten syntymäpäivä niin oli hankala keksiä mitään kovin hohdokasta, sitä tavaraa kun tuli ovista ja ikkunoista jo silloin. :D Kaikki keräiltävät jututkin kuten duplot ja brion-junarata löytyy mun ja mun sisarusten perintönä niin tää tekee hommasta entistä hankalampaa! :D Kaikki kyselee jatkuvasti mitä poika haluaa lahjaksi, mutta en keksi mitään mitä puuttuisi, vähän oon koittanut vihjailla että ennemmin vaikka sitten pussilakanoita tms kun leluja, me hukutaan niihin! :D

Varismami kirjoitti...

Meillä tuottaa ongelmia se,ettei oo kauheesti varaa ostella :/
Pojat on 2 v 9 kk ja 6 v - vanhemmalla oli synttärit just marraskuun lopulla.
Mä olen itse ostanut nuoremmalle ääntä pitävän poliisiauton,sormivärit ja Ti-Ti-nalle dvd:n.Mummu osti piirustussysteemin (nimeä en nyt muista),kummit ostaa kirjoja jne.
Vanhemmalle ostin Beyblade-juttuja,pari paitaa ja dvd:n. En halua hukuttaa lapsia leluihin muutenkaan,mutta täytyyhän lapsilla muutama kova(kin) paketti olla :)

Nina kirjoitti...

Anonyymi: Meillä on vähän sama juttu - toiveet olivat niin isoja ja kalliita, ettei esim. Muumitaloa viitsi ostattaa kummeilla. Omille vanhemmille sen toiveen sen sijaan kehtaa esittää :D Mekin olemme vihjanneet, että isompi tarvitsisi lelujen sijaan metallisia aterimia, muovisia juomalaseja ja just niitä pussilakanoita. :)

Varismami: Me pelattiin joulubudjetti niin, että mies jätti osan palkastaan "lunastamatta" marraskuussa (kitkuteltiin, ah, kitkuteltiin!) ja nyt joulukuussa tuli parempi tili, jolla ostaa lahjat ja kinkut. Tarkoitus ei ole meilläkään aivan hukuttaa noita kekkuloita leluihin, mutta kummasti me vanhemmat menetämme kontrollin leluosastolla. Oman kurjan lapsuuden syndrooma? ;)