torstai 19. joulukuuta 2013

Oo, tannebaum.

Joulu se tulla jolkottaa. Viis päivää ja kotonakin alkaa näyttää ihanan jouluiselta. Pari päivää sitten kasasimme kuusen - ei, meillä ei ole perinteenä tuoda kuusta kotiin vasta aattona. Minä haluan nauttia kuusesta hitusen pidempään, joten tänä vuonna kuuselle tehtiin paikka aika lailla viikkoa ennen jouluaattoa.

Tänäkin vuonna meidän kuusi on valkoinen ja se on koristeltu hopeapalloin. Tänäkin vuonna ihastelen sen yksinkertaisuutta ja kaunista värimaailmaa. Tässä silmä lepää. Ainakin minun silmä. Ja Ukkokullan.

     


Kuusenkoristeen lisäksi olen ostanut tänä jouluna vain yhden ainoan joulukoristeen ja siihen rakastuin heti ensisilmäykselle. Tämä hopeakuusi oli aivan pakko saada... <3Meillä on näköjään joulunakin hopeaa ja valkoista. Miltä teillä näyttää? Iskeekö perinteisyys vai modernimpi tyyli?

Ennen joulua olin suunnitellut vielä yhtä postausta tulevaksi, mutta en uskalla sitä vielä pää pölkyllä luvata - olemme nimittäin viikonlopun reissussa, joten aikaa tälle postauksen teolle jäisi vain aatonaattona, ja se saattaa olla aika kiireinen päivä. Silloin kun pitäisi vielä ostaa yksi lahja sekä vikat jouluruuat. Tänään luuttusin kämpän lattiasta kattoon, mutta ehkä silloin pitää vielä näyttää imuriakin. Mutta katsotaan... ;)

Hyvää viikonloppua!


Nina

Ei kommentteja: