maanantai 2. joulukuuta 2013

Terveellisempi vaihtoehto.

Niin kuin tiedätte, minä rakastan herkkuja ja suklaita, enkä voi vitsilläkään kutsua itseäni terveelliseksi syöjäksi. Kuitenkin yritän yrittää parhaani ja tehdä järkeviäkin arjen valintoja. Kieroutuneet makunystyräni saivat aivan uuden tuttavuuden, kun tilasin Feelvividistä muutamia uutteita...


Villityrnimarjauute sekä passionhedelmäuute toimivat loistavasti jogurtin ja rahkan kanssa. Kieroutuneista makunystyröistä kun oli puhe, niin minähän sekoitan jogurttiini molempia uutteita ja toimii myös yhdessä. Uskokaan tai älkää. Makeutta lisää Stevian muodossa, joka sekin on parempi valinta kuin perushöttösokeri. Keinotekoisista makeuttajista puhumattakaan, hyi olkoon, älkää niitä vain ostako!

Näistä aineksista koottu jogurtti on omaa luokkaansa ja paljon terveellisempi vaihtoehto kaupan jogurtille. Vai mitäs sanotte näistä terveysvaikutuksista...?


"Passionhedelmä sisältää runsaasti A-vitamiinia, C-vitamiinia, kuitua sekä rautaa. Hedelmä sisältää myös runsaasti kaliumia, jota tarvitaan mm. hermosolujen solukalvojen optimaalisen toimintaan ja lihasten rakentamiseen."

"Tyrni on supermarja, joka sisältää lähes kaikkia ihmiselämälle tärkeitä vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Tyrnin terveysvaikutusten taustalla ovat rasvahappojen, kasvisteroleiden, C- ja E-vitamiinien sekä karotenoidien yhteisvaikutus."

"Tyrnissä runsaasti esiintyvien omega-7-rasvahappojen on tutkimuksissa havaittu vahvistavan limakalvoja, verenkiertoa, yleiskuntoa sekä hillitsevän tehokkaasti tulehduksia. Lisäksi tyrniöljy suojaa ja vahvistaa ihoa, palauttaa ihon kimmoisuutta sekä hidastaa ikääntymisestä johtuvia muutoksia."
Lähde: feelvivid.fi

Että aika mielellään sitä lusikoi tällaista suuhunsa Hedelmäpommin sijaan, vai mitä? Meinasin tilata pukinkonttiinkin uutteita lahjaksi omille vanhemmille ja anopille. Ihmisille, joilla on jo kaikkea. Vink-vink-honk-honk! ;)


Nina

Ps. Tämäkään postaus ei ole maksettu mainos. (Buu.)

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Sulle on haaste blogissani!

Nina kirjoitti...

:)