maanantai 9. joulukuuta 2013

Vaivojen päivitys.

Juuri kun luulit, että yksivuotisrokotuksista aiheutunut kuumetauti sekä suunnaton kiukku olisi siinä eikä enempää tarvittaisi, nousee uusi kuume. Kestää muutaman päivän. Lähtee pois. Vain antaakseen tilaa näpyille.Meidän Jäpikkä kaiken muun kiusan lisäksi sairasti nähtävästi myös vauvarokon. Nämä surkeat kuvat on napsittu surkealla puhelimella, mutta niistä ehkä vähän saatatte nähdä näpyn ulkonäköä. Tänään tilanne on jo aikalailla toinen: suurin osa punertavasta, ihottumaa muistuttavasta, näpystä on poissa.

Lueskelin netistä oireita sun muuta mukavaa ja sielläkin mainittiin ärtyneisyys. Ehkä tämä rokon aiheuttama ärtyneisyys sekä rokotusten aiheuttama ärtyneisyys on yhdessä tehneet pojastamme aivan mahdottoman. Tänäänkin aamu on aika lailla sujunut itkuparkuhuutoa vääntäessä. Teki mieli kiivetä katolle ja huutaa hurraa, kun Jäpikkä meni päikkäreille. "Nuku kulta pitkään", kuiskasin vielä korvaan ennen nukahtamista.

Eilen ehdittiin kiukkuamisen ohella kuitenkin pyörähtää joulumyyjäisissä, joista on muodostunut jo milteipä perinne meille. Jotain ostettavaakin löytyi:


Minä päätin kokeilla vuohenmaito-turvevoidetta, kun sen niin väitettiin olevan mitä parhain tuote atoopisen ihon hoitoon. Ja juttujani jo pidempään seuranneet tietävät, millaista kamppailua käyn tämän viheliäisen ihosairauden kanssa. En siis todellakaan epäröi testata uusia juttuja. Kuulette kyllä tästä voiteesta lisää, mikäli se on postauksensa arvoinen.Lisäksi ostimme joulukuuseen koristeen sekä pojille joululahjaksi pehmoiset pöllöt, joihin ihastuin muuten ihan heti. Okei, tunnustan, ehkä nämä on enemmänkin suunniteltu sisustuselementeiksi... ;)Mukavaa maanantaita!


Nina

Ps. Huomenna voi sanoa, että jouluun on 14 päivää aka 2 viikkoa! <3

Ei kommentteja: