keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Otteita poikien talvivaatehankinnoista

Nyt kun marraskuu on lähes puolivälissä, voisin vähän vilauttaa poikien talvivaate-arsenaalia. Tai todeta kuvien kera sen puutteellisuuden...? En ole edelleenkään ostanut Kloppiselle sitä Molon haalaria. Päätin nähkääs yrittää odottaa, että haalarit siirtyvät aleen. Siis parempaan aleen kuin - 20 %. Jos tiedätte, että joku nettikauppa myy Molon haalareita hyvällä alella, niin saa vinkata! ;)

Kokeilin Kloppiselle 92/98 senttistä Mini Rodinin pandahaalaria ja se mahtuu nipinapin päälle. Mutta monesta sentistä ei ole kiinni, kun se on jo ehdottomasti liian pieni. Jospa me kuitenkin pärjättäis pandan kanssa vaikkapa kuukaus, ehkä jotenkuten kaksikin... Etenkin kun etelän lämpö hellii eikä miinusasteilla olla juuri käyty.


Talviasusteina ihanat pistaasin väriset Gugguun merinovillaiset huivi ja hattu sekä Polarn O. Pyretin talvihanskat, jotka ostin jo viime talveksi, mutta ne olivat silloin aivan liian isot. Nyt kun kokeiltiin, ne ovatkin juuri sopivat.

Jäpikälle ostin Molon talvihaalarin herkullisessa Sub Yellow -värissä ja myös Jäpikälle ostin Gugguun hatun ja huivin asusteeksi. Hanskat ovat Reiman ja Kloppisen vanhat vuoden takaa. Hanskat ovat pysyneet tosi hyvinä ja olivat ehdottomasti hyvä ostos: kertaakaan ei pojan sormet palelleet näiden kanssa. Joskin viime talvi ei ehkä ole paras mittari siihen - nimimerkillä emme tehneet kertaakaan lumitöitä... ;)


Tulipas taas ihan hirvittävän huonoja ja tummia kuvia, jotka eivät imartele ollenkaan. Löysin jo muuttolaatikoiden kätköistä kameran, mutta laturi loistaa vielä poissaolollaan. Ei sillä, että kamera surkeaa kuvaajaa pelastaisi...

No, takaisin asiaan: talvikengiksi ostin Kavatin Aspa-malliset saappaat. Saappaat ovat nahkaa ja niissä on kärjissä vahvikkeet, joten luulen näiden olevan oikein kestävät ja lämpimät. Käytössähän tuo sitten selviää. Näillehän ei tosiaan ole ollut vielä mitään käyttöä, vaan ihan välikausikengillä tai kumisaappailla villasukkien kera ollaan menty.Mietin ostoshetkellä, että ovatkohan saappaat jotenkin liian jäykät, painavat, ei-sopivat, mutta aika näppärästi Jäpikkä otti nytkin hatkat, kun yritin kuvailla saappaita jalassa... :DJäpikälle on kaapissa talvitakki Kloppisen jäljiltä, mutta Kloppiselle pitäisi ostaa haalarin lisäksi myös talvitakki... Ja totta kai olen saanut päähänpiston Mini Rodinin mustasta parkasta eikä mikään muu enää kelpaa. Eli vimmattu etsintä on käynnissä, että tämä ihanuus löytyisi.

Kuva lainattu Googlen kuvahausta.

Huomaa kyllä tosiaan, että muutto- ja remonttihommat ovat vieneet aikansa ja aina vaan Kloppisen talvikamppeet ovat hankkimatta. Ennen olen nääs hyvä nottei heinäkuussa tehnyt ensimmäiset talvivaate-hankinnat... :)

Samaan hengenvetoon kysäisen teiltä lukijat ja kävijät: mistä te tykkäätte lukea? Onko jotain postaustoiveita? Itsellä on kyllä ideapankissa vaikka ja mitä, mutta joskus sitä tulee pohdittua, että ovatko jorinani loppujen lopuksi mitenkäänpäin kiinnostavia. Vaikka tätähän kirjoitetaan vain itselleen ja sitä rataa... ;)


Nina

Ei kommentteja: