torstai 6. marraskuuta 2014

Vinkki tarjoushaukoille!

Kokeiluni luonnonkosmetiikan parissa ovat vielä melko vähäisiä, mutta sitäkin parempia - niiden(kin) ansiosta olen saanut atoopisen ihoni kuriin. Käyttämistäni tuotteista on tekeillä ihan oma postauksensa, mutta hyvien käyttämieni tuotteiden lisäksi päätin tänään tilata Mádaralta muutamia juttuja, sillä TÄNÄÄN kaikki tuotteet ovat 40 % alennuksessa!

Kuvat Mádaran nettisivuilta lainattu.

Tilasin Soothing Hydration -kasvoöljyä, Sculpturing Oil -vartaloöljyä ja Purifying Foam -puhdistusvaahtoa kasvoille. En ole kokeillut näitä koskaan ennen, mutta olen sen sijaan kuullut näistä paljon hyvää ja monihan näitä kehuu. Onko teillä kokemusta Mádaran tuotteista?

Aloitin eilen muuten yhden jutun, joka saattaa teistä kuulostaa hassulta. Aloin nimittäin kirjata ylös juomiani vesilaseja. Olen jo pitkään (öö, vuosia?) pohtinut vedenjuontiani, tai lähinnä sitä miten vähän vettä juon, ja nyt päätin aloittaa ns. vesikuurin. Yritän juoda vähintään kuusi lasia vettä päivässä, tavoite on kahdeksan lasia. Haluan nähdä, onko säännöllisestä, runsaammasta veden juonnista apua kuivaan, elottoman näköiseen ihoon, selluliittiin ja turvotukseen. Ajattelin yrittää pitää kirjaa tästä ainakin kuukauden verran. Toivottavasti into latkia vettä kestää ainakin sen verran... ;)




Nina

Ei kommentteja: