maanantai 10. marraskuuta 2014

Tuliaisia...

...Loviisan Aitasta! Poikkesin siellä viikonloppuna hakemassa muutaman jutun kotiin. Jos Loviisan Aitta ei ole tuttu, siihen kannattaa tutustua, vaikkei Turun huudeilla asuisikaan. On nimittäin niin herkullinen sisustusliike, että kannattaa poiketa kauempaakin. Loviisan Aitta myy muun muassa Riviera Maisonin tuotteita, joihin itse olen ollut jo parin vuoden ajan ihan toivottoman rakastunut. Tällä kertaa kotimme Riviera Maison -kokoelma täydentyi talouspaperirullatelineellä. :)


Vielä on muutama juttu, jotka Riviera Maisonilta mielelläni kotiuttaisin: huonetuoksuja, valokuvakehyksiä, naulakoita ja koukkuja, leipälaatikon ja muhkean nojatuolin. Jolle olemme Ukkokullan kanssa jo hahmotelleet paikankin. ;) Lottovoittoa odotellessa.

Kuvat lainattu Millan Putiikin sivuilta.

Loviisan Aitasta kotiutui myös La Case De Cousin Paulin pallovalot. Ihana värimaailma aiheutti valinnanvaikeutta, lopulta kuitenkin päädyin jopa aika keväiseen värikomboon näin jouluhössön alla. 


Laitoin valosarjan roikkumaan meidän "makuuhuoneeseen", joka on yhtä kuin yläkertamme aula. Valot näyttävät aivan ihanilta pimenevinä alkuiltoina. Fortum kiittää, kun meikämannekiini pruukaa pitää niitä koko ajan päällä... <3Toisellekin valosarjalle keksisin heti paikan - saa nähdä miten saan myytyä idean Ukkokullalle. ;)

Nyt kun kotimme alkaa pikkuhiljaa olla valmis, ei voi kuin huokaista syvään. Oikeastaan parhaiten sen kaiken tehdyn työn tajuaa, kun katsoo "vanhoja" kuvia viimeiseltä parilta kuukaudelta. Maalia ollaan läästitty litrakaupalla, keittiö ja kylppäri ovat kumpainenkin revitty aivan auki, muuttolaatikoita on ollut kaikkialla hujan hajan, kun jotain kohdetta talosta on remontoitu. Nyt alkaa kuitenkin olla valmista. Kutakuinkin - muutamat verhot uupuvat, keittiöstä puuttuu pari lamppua ja hyllyä, ja kylppäristä peili. Mutta nehän on ihan pikkujuttuja, eikö? :D

Kuvat otettu muuttopäivänä ja viime viikonloppuna.

Mukavaa alkavaa viikkoa! <3


Nina

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Noi pallot on kyllä kivoja! Pitäiskin hakea omat jo varastosta.

Nina kirjoitti...

No on! Nyt sinne varastoon vaan mars. :)