perjantai 25. tammikuuta 2013

Kaikenlaista mahtavan mukavaa.

Jiihhaa, perjantai, viikonloppu! Ohjelmassa on kaikkea aivan parasta: tänään menemme kaasojen kanssa kahteen eri morsiuspukuliikkeeseen sovittelemaan kolttuja ja sen jälkeen pidämme pientä kaasopalaveria tässä meillä. Sitten kun häistä on höpötetty niin että suuta kuivaa, on syytä kurkkua tietenkin kostuttaa... ;) Eli tervetuloa meille lapsenvahdit (eli minun vanhemmat) - me lähdemme ystävämme tupareihin! Toisen kaasoni, rakkaan ystäväni, kanssa olen viimeksi ollut iltaa viettämässä, eehh, kaksi vuotta sitten? Eli tarpeeseen tulee. <3

Tänään aion raijata kaasoni myös Tiimariin, sillä siellä on aika huikea tarjous: kaikki kehykset 1 €! Ja koska me olemme suunnitelleet laittavamme kehykset pöytiin joko pöytänumeroa tai ohjelmaa kertomaan, niin näitähän pitää käydä katsomassa, joskos siellä olisi vaikka NE meidän kehykset. Niin muuten, tarjoushan on voimassa vain perjantaista sunnuntaihin, että jos sinäkin halajat edukkaita kehyksiä, niin ooppa nopsa. Ja kantis. Ja tämä ei muuten edes ollut mikään sponsoroitu juttu. Taaskaan. 

Lauantai-aamuna sitten toivon, ettei olisi ihan jäätävä kanuuna, sillä yksi: meidän pitää Ukkokullan kanssa herätä aamulla poitsujen kanssa, ja kaksi: me lähdemme kaasojen kanssa häämessuille ja vielä yhteen liikkeeseen sovittamaan mekkoja. 

Luvassa on siis yhtä häähumua, ihanien ystävien seurassa. Olen niin täpinöissäni, etten meinaa housuissani pysyä! Iiiks! :)

Eilen pääsin testaamaan uusia treenikenkiäni Zumba- ja Pilates-tunneilla. Ostin nämä Reebok Realflex STR TR -popot Stadiumista. Olivat niin päheän näköiset ja superihanat jalassa, että muut kokeilemani kengät jäivät auttamatta kakkoseksi. Myös käytössä nämä osoittautuivat hyviksi. Vanhat Reebokini olivat muuten ihan hyväkuntoiset, joskin vaimennukset ovat pohjista kadonneet varmaan jo jokin vuosisata sitten, mutta päkiäni puutuivat joka kerta jumpassa. Etenkin Combatissa. Googlailin ongelmaa, jonka alunperin luulin olevan jaloissani, mutta asiaa selviteltyäni vika taisikin olla vanhoissa treenikengissä. Joten ei auttanut kuin hakea uudet. Ja kuten jo vinkkasinkin, niin ehkä oli korkea aikakin - en nimittäin osaa edes sanoa vuotta, jolloin ostin vanhat treenikenkäni... Ja kuten maalaisjärkikin jo sanoo, niin ovathan hyvät kengät aika oleelliset treenatessa.
Ensi viikon jumppia varaillessani päätin, että taidan jättää Pilateksen pois. Jotenkin se vain on liian tylsää minun makuuni. Ja vaikeaakin. Ehkä vauhdikkaan Zumban jälkeen se tuntuu vieläkin tylsemmältä. En tiedä. Ukkokultakin esitti toiveen, etten olisi kahdella jumppatunnilla peräkkäin, sillä kuten jo aikaisemmin mainitsinkin, niin Kloppinen on tällä hetkellä aika riiviö ja Ukkokulta-parka on hermoromahduksen partaalla, kun olen useamman tunnin pois. Niinpä ensi viikolla on ohjelmassa maanantaina BodyPumpia, tiistaina ja torstaina Zumbaa sekä BodyCombatia perjantaina. 

Jumpista tuli mieleen Zalandolle tekemäni tilaus, joka sisälsi niitä kipeästi tarvitsemiani treenivaatteita. Tein tilauksen viikko sitten eikä paketti ole edes lähtenyt heidän varastoltaan vielä! Ja mainostavat, että toimitusaika on 4-6 päivää. Salli mun nauraa. Vaikkei naurata. Harmittaa tämä naurettavan hidas palvelu ihan sikana. 

No, palvelu on nopeaa, kun marssii itse kauppaan. Ei tosin urheilukauppaan, vaan KappAhlille ja Lindexille. KappAhlilta ostin Jäpikälle bodyn ja housut: 
Ja Lindexistä ostin Kloppiselle velourhousut ja apina-bodyn. Nuo velourhousut ovat aivan täydellisen malliset Kloppiselle. Muuta minun ei pitänytkään ostaa, mutta sitten siellä oli heti ensimmäisessä telineessä tyrkyllä ihania Muumi-juttuja ja tottahan toki ostin koko asukokonaisuuden Jäpikälle. Hupshei.

Mukavaa viikonloppua lukijat ja stalkkerit! <3


Nina

Ei kommentteja: