tiistai 8. tammikuuta 2013

Sovituskoppiunelmia osa 1.

Nyt tiput kuolalaput kaulaan - tulossa on nimittäin ihanaisia hääkolttuja, joita ajattelin sovittaa ylleni muutaman viikon päästä. Jännittää! Vatsa on jo nyt täynnä perhosia, millainenkohan tunne on hääpäivän aamuna...? 

Varasin ajan turkulaiseen hääpukuliikkeeseen nimeltä Fiancée, joka myy kahta minua kiinnostavaa merkkiä: Pronoviasta ja Alfred Angeloa. Itse liikkeestä olen kuullut hirmuisesti hyvää: palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja itse liiketila on kuulemma ihana. 

Sitten niitä mekkoja kehiin, joita mielisin kiikuttaa sovariin:


Tämä Pronovias-merkin mekko on ihana. Tuo selkämys. Oi että. <3 Vaan miltäköhän näyttää päällä, kun vartta ei ole kuin sen 158 senttiä...? Nololta, naurettavalta, kasalta kangasta?
Kuvat napsittu Googlen kuvahaun avulla.

Nämä Alfred Angelon prinsessaunelmat iskevät myös sydämeni sopukoihin. Ilman mitään sovituksia melkein väittäisin, että joku tämäntyylinen olisi SE puku. Mutta saapa nähdä, kuulemma monen morsion mieli on sovitustilanteessa muuttunut. Muutenkin yritän pitää mielen avoimena - olenhan minä varaamassa sovitusaikaa toiseenkin hääpukuliikkeeseen... ;) 

Sattuuko teistä jollakulla olemaan kokemusta hääpukujen sovituksista? Mitä asioita pitää ottaa huomioon, mitä pitää muistaa? Auttakaa keltanokkaa mäessä.


Nina

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oma kokemukseni esim. Pronoviaksen sifonkipuvuista oli, että niitä oli (Helsingissä) useimmiten tarjolla vain hyvin pienikokoisina (0, 1), mikä ei yllättänyt, koska mielestäni ne sopivat sitä paremmin, mitä pidempi ja laihempi olet ja paljastava usein pienimmätkin epäkohdat vyötärön-/vatsanseudulla, paitsi jos kyseessä nk. raskausmalli :)

Avoimin mielin vaan sovittamaan, useimmilla tuttavapiirissäni se puku, jonka he ovat esim. netistä bonganneet, onkin ollut täysi kammotus, kun on nähnyt livenä ja itsensä päällä. Näin myös minulla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania pukuja olet kuolannut!
Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita pukuja.

Kokeile ennakkoluulottomasti myös muunlaisia pukuja. Itselläkin muuttui mieli puvun suhteen kun tarpeeksi kokeili.

Varaa aikaa ja ota sovituskaveri mukaan reissulle. Itsellä oli sellanen hihaton alusmekko (aika lyhyt) päällä, sen kanssa oli mukavampi liikkua sovitusaluella kun ei ollut niin alaston olo.

Meikkiä ei saa olla, myös hiukset kannattaa olla esim. pampulalla.

Kaikissa paikoissa ei saa ottaa valokuvia, mutta kannattaa aina kysyä :)

T kirjoitti...

Ihania pukuja varsinkin nämä runsashelmaiset <3

Nina kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja hyvistä vinkeistä! Enpä tosiaan edes ajatellutkaan, etteikö esimerkiksi valokuvia saisi ottaa... Pitääpä kysyä. Makutuomareiksi lähtevät molemmat kaasoni - olen todella innoissani sovituksista jo senkin takia. :)