torstai 31. tammikuuta 2013

Jossittelijan hääpuku.


Se on siinä: minun häämekkoni. Merkkiä Ellis ja malli on kaiketi sellainen kuin 11298.

Kerroin omistajalle, että minkälaista mekkoa haen, millaisesta pidän, ja niinpä omistaja haki tämän mekon mallinuken päältä näyteikkunasta. Koin ihastumista heti - tämä on oikeasti aika uskomattoman upea ilmestys luonnossa!

Tuntuu kyllä vähän haikealta, että mekkojen sovitus on nyt tässä. Etenkin kun olo oli vielä eilen vähän epävarma. Sellaista 100 prosenttisen varmaa "tää on se mekko!!!!!" -oloa ei tainnut tulla. Siksi olen väkisin miettinytkin, että onko SE mekko edelleen löytymättä? Epävarmaa oloa aiheutti eniten se, että tämä mekko oli minulle paikka paikoin todella liian suuri ja sitä tullaan kaventamaan ja pienentämään lanteilta reippaasti. Niinpä se tulee lopulta näyttämään päälläni ihan erilaiselta kuin mitä nyt.

Mekon valitseminen oli uskomattoman vaikeaa siksikin, että todella moni muukin mekko näytti päälläni aivan ihanalta. Ja minä kun jännitin, ettei mikään mekko sovi päälle, istu tai ainakaan näytä hyvältä. Pyhpah. Kyllä ne häämekkojen valmistajat tietävät näköjään mitä tekevät.

Ukkokulta on ollut vähän huolestunut, kun olen ollut milteipä pois tolaltani tämän mekko-dilemman kanssa. Hän on toisinaan kysynyt, että pitäisikö minun VIELÄ mennä sovittamaan jonnekin muuallekin. Olen marissut epävarmuuttani tietysti myös kaaso-paroilleni ja he ovat lohdutelleet, että mekosta tulee korjausten jälkeen vähintäänkin täydellinen, ja että mekko on todella paljon minun näköiseni, ja että tuosta on vaikea yhdenkään mekon pistää enää paremmaksi. Ja samaa mieltä olen minäkin kaasojeni kanssa. Siksi vastasinkin Ukkokullalle, että jos tämä mekko ei ole SE mekko, niin tämä on aivan äärimmäisen lähellä sitä.

Minulle häämekko on vain niin äärimmäisen tärkeä. Ehkä häiden tärkein elementti heti Ukkokullan jälkeen. Koko ajan olen miettinyt, että haluan upean häämekon, joka ei jätä ketään kylmäksi. Haluan jotain ainutlaatuista, jotain sellaista, mitä puetaan ylle vain sen yhden kerran. Haluan sellaisen mekon, joka ylittää kaikki Ukkokullan odotukset.

No, kiinnostaako nähdä kuvia, kun ensi kesän morsmaikku sovittaa tätä huikeaa mekkoa? Kas tässä, pastalaatuisia kuvia kännykästäni kera surkeiden poseerausten - enjoy:

 Te, jotka olette jo rouviintuneet, miten te löysitte mekkonne? Tuliko teille SE olo? Vai onko se urbaania legendaa vain? Oliko mekon valinta helppoa vai vaikeaa? Tarinoita jakoon! <3


Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno puku!!

Itsellänikin oli Ellis Bridalssin puku. <3 Hyvin saman tyyppinen, laahus hieman pienempi. Muistaakseni Juhla-asusta hankittu.

Mäkin pähkäilin pukujen kanssa kauan, mutta koska muutama vaihtoehto näytti hyvältä joka tapauksessa niin oli melkein sama minkä valitsin. Ellis oli laadukkaampi kuin muut joten päädyin siihen. Ja sain paljon kehuja :)

T.Sama joka aiemmin antoi sovitusvinkkejä.

Nina kirjoitti...

Joo minustakin tämä Elliksen puku tuntui todella "kalliilta" verrattuna muihin. Mutta ei siltikään ollut mikään järisyttävän kallis. Kaasoni nimittäin pelkäsivät pukua sovittaessani, että päälläni on joku kolmen tonnin puku... :) Sotteron puvut tuntuivat myös todella ylellisiltä ja istuvilta. Ja Sotteron ja Ellisin välillä mietinkin, että kumman otan. :)