perjantai 9. tammikuuta 2015

Isto Häppääjä

Joskus joululomailujen aikaan televisiosta sattui tulemaan Risto Räppääjä heti Pikku kakkosen jälkeen. Koska molemmat pojat kiinnostuivat alkavasta elokuvasta silmin nähden, jäi kanava vaihtamatta (ja Emmerdale katsomatta, hmph.). Värikkäät hahmot, äänitehosteet ja musiikki. Siinä kaiketi ne oleellisimmat tekijät, jotka saivat pojat jämähtämään television ääreen. Ja yli tuntia myöhemmin tajusimme, että televisiossa pyörii lopputekstit ja pojat katsovat elokuvaa aina vain hievahtamatta minnekään. "Isto Häppääjä!" Jäpikkä intoili, "Listo Läppääjä!" Kloppinen hoki.

Toim. huom.: poikien nimittämänä elokuva saisi aivan uudenlaisia vivahteita!

Kloppisen tyylinäyte missä asennossa töllöä voi myös vahdata perusmakoilun sijaan. ;)

Olemme muutaman kerran miettineet, että olisiko kolmevuotias Kloppinen jo "valmis" menemään elokuviin. Jaksaisiko hän istua ja keskittyä niin pitkän aikaa. Isto Häppääjä/Listo Läppääjä/Risto Räppääjä kokemuksena innoitti kokeilemaan elokuvan katsomista toisenkin kerran. Tällä kertaa valitsimme elokuvaksi toisen Risto Räppääjän ja hemmottelimme pojuja oikein poppareiden kera.

...herkkujen suhteen olemme ehkä vähän lipsuneet tässä joulun aikana ja ollaan maisteltu suklaita ja pipareita ja joulutorttuja ja ja...Tyylipisteitä vissiin ropisee noista hurmaavista tarjoiluastioista?

Ja jo toisen kerran Kloppinen istui kuin patsas elokuvan ajan poppareita maiskutellen. Jäpikkä sen sijaan oli joko sitä mieltä, että tämä toinen "Isto Häppääjä" ei ollut lainkaan niin elokuvan mestariteos kuin ensimmäinen, tai sitten elävien kuvien ensiviehätys on yksinkertaisesti vain jo hälvennyt.

Kloppisen kanssa pitää kyllä ehdottomasti lähteä leffaan! Laatuaikaa isomman kanssa ja pienempi voi jäädä vaikka isovanhempien lellittäväksi siksi aikaa. Sounds like a plan. :)

Minkä ikäisenä teillä on lapset alkaneet katsoa elokuvia? Leffavinkkejä perheen pienemmille?

Hyvää viikonloppua <3


Nina

Ei kommentteja: