torstai 15. tammikuuta 2015

Remonttikuulumisia

Meillä rempan viime hetket etenevät etanamaisen hitaasti - se kuulunee kai asiaan, kun jotain remontoi? :D Esimerkiksi lattialistat, eikö niitä ilman kuulukin elää remontin jälkeen vähintään yksi vuosi? ;)

No, meillä remontit ovat kyllä jo loppusuoralla: kylpyhuoneesta puuttuu vielä vähän silikonia ja keittiöstä kolme laattaa. Ei paha, eihän? Pari päivää sitten haimme kylppäriin Askosta Venice-peilin, joka oli vielä tarjouksessa 120 € (normaalihinta noin 170 €). 

Vaikka ensin olimme haaveilleet superkrumeluurista Ornament-peilistä, tajusimme myymälässä sen olevan meidän kylppäriin aivan liian överi. Venice oli sirompi, ja ehkä vähän tyylikkäämpikin, valinta. Nyt kylppäristä puuttuu enää vain sopiva matto, sitten on täysin valmista. <3

Yksi pieni remonttijuttu tässä varmaan vielä käynnistynee lähikuukausina. Olen nimittäin jo aikani himoinnut Fine Little Dayn Spruce-tapettia ... Ukkokultahan rykäisi kahvit väärään henkeen, kun mainitsin kovasti rakastamani tapetin neliöhinnan. :D No, onhan se aika suolainen. Päätinkin kokeilla taiteilijan lahjojani ja yrittää toteuttaa tämän itse maalaamalla sapluunan kanssa. Poikien leikkihuoneesta yksi seinä tulisi saamaan tämän ihastuttavan kuusi-kuosin.


Jos en mainitse tästä projektista enää uudelleen täällä, niin älkää kysykö miten kävi.  :D

Terassi-haaveemme näyttäisivät käyvän toteen. Näin kun remonteista on puhe. Yksi viehättävistä ulkorakennuksistamme on painunut niin kallelleen vetisen syksyn ja talven takia (?), että se on luultavimmin pakko purkaa kevään tullen pois. Se on vähän harmi, sillä tämä kellarirakennus on tosi symppis, mutta toisaalta se sijaitsee paikalla, johon sopisi täydellisesti terassi... Joten ehkä on järkevintä purkaa ns. turha rakennus käyttötilan alta pois. Etenkin kun se pian nojaa jo toiseen 40-luvun ulkorakennukseen, josta emme missään nimessä haluaisi luopua! Pitää vain sormet ristissä toivoa, ettei kellarirakennus kaadu kokonaan, vaan sinnittelisi vielä muutaman kuukauden pystyssä.


Hei kamoon, oot pysyny pystyssä jo yli 70 vuotta - ei oo liikaa pyydetty se pari kuukautta mitä?


Nina

3 kommenttia:

Delusion kirjoitti...

Kaunis kylppäri :) en malta odottaa keittiökuvia! Paljonko teillä on neliöitä talossanne?

Yksibtoimiva ideahan vois olla leukellä mustasta dc-fixistä noita kuusia ja sit virittää seinälle ;) itse suunnittelin tekebäni niin tulevan väliaikaisen vuokrakodin seinälle lastenhuoneesern.. tosin kuusien sijaan palloja :)

Delusion kirjoitti...

Olis muuten kiva nähdä vielä valmiista suihkunurkkauksesta kuva. Siinä oli kaunis boordi :)

Nina kirjoitti...

Koti-postaus on työn alla ja kuvia köökistäkin on tietenkin luvassa! Vaikka ne kolme laattaa puuttuukin... :D (ja oikeat lamput ja ehkä matto ja ja...) Suihkunurkkakin pääsee sitten lähempään esittelyyn. En ole vielä päättänyt, että esitellä tyyliin huone kerrallaan vai jakaako ylä- ja alakertaan vai pläjäyttääkö koko koti samaan postaukseen... Saas nähä. :)

Kiitos muuten vinkistä, tuota dc-fixiä pitää myös harkita! :)