perjantai 23. tammikuuta 2015

Välikausi-sotasuunnitelma

Joko te olette miettineet lapskultien välikausikamppeita?

Minä olen - ja kukaan teistä ei yllättynyt? :D Jäpikkä perii isoveljeltään Polarn O. Pyretin keltaisen takin, mustat housut ja tummansinisen välikausihaalarin irroitettavalla fleecevuorella, joten Jäpikälle tarvitsee ostaa vain välikausikengät.


Sormet ristissä toivon, että pienemmän jalankasvu hidastuu - muuten kaikki ihanat Kloppiselta jääneet Converset sun muut ovat kevääseen mennessä jo liian pienet. Snif!

 

Kloppiselle pitääkin ostaa sitten koko arsenaali: takki, housut ja haalari sekä kengät. Visio on tosin melkoisen selkeä, Kloppiselle ajattelin ostaa Molo Kidsin Hopla-takin IHANASSA (<3 <3 <3) Fox-kuosissa ja Haven-housut.Kettu-kuosiin rakastuin ensisilmäyksellä ja olen tykännyt Molon välikausivaatteista, joten Polarn O. Pyretiltä taidan ostaa vain välikausihaalarin, sillä fleecevuorella. Se on nimittäin aivan äärettömän kätevä vaatekappale. Lisäksi Kloppiselle pitäisi ostaa kumisaappaat - Bisgaardilta löytyisi aivan ihania värejä! <3 Tuubihuivi Papun mallistosta olisi kovin sopiva tähän kokonaisuuteen myös...


Mini Rodinin Pico-takit ovat heikkouteni. Jäpikälle on kaapissa tummansininen pico ja Kloppiselle musta sekä tummansininen. Niiden kaveriksi tahtoisin pojille jotkut siistimmät kengät. Bisgaardilta löytyi täydellisen söpöt nilkkurit! <3


Minä joskus ihmettelen niitä äitejä, kun sanovat, ettei pojille ole mitään kivaa ostettavaa, että voi kun olisi tyttö, tytöille on vaan kaikkea kivaa ja pojille ei ikinä koskaan mitään ole niin. Itselläni ei nähkääs ole minkään sortin ongelmia löytää pojille kivoja juttuja päälle. Päinvastoin (köh-köh...), maailmahan pursuaa kaikkea ihanaa coolia kampetta poikalapsille!

Lupsakkaa viikonloppua kivat tyypit ruudun siellä puolen!


Nina

Ps. Bisgaardien kuvat lainattu Pikkujalat-verkkokaupasta ja Molojen sekä Papun huivin kuvat Aatio-verkkokaupasta.

Ei kommentteja: