keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Talvivaatteiden parhaat

Tämä Mini Rodinin suloinen pandahaalari on kyllä vailla vertaa ja se on ehdottomasti yksi lemppareistani lastenvaatekaapissa. Söpömpää haalaria saa hakea ja vaikka se ei ole teknisiltä ominaisuuksiltaan markkinoiden paras, on se minusta markkinoiden yksi lämpimimmistä haalareista!


Tämän postauksen oli tarkoitus olla oodi Mini Rodinin pandahaalarille, koska se on vaan niin ihanasöpöparassuloinenihana, mutta jos nyt vähän verrataan tätä muihin haalareihin... Ticket to Heaven, kavereiden kesken vissiin kai Tiksu, on tunnetusti erittäin lämmin haalari enkä käy siitä vastaan väittämään, mutta istuvuus oli se tekijä, miksi meidän Tiksu lähti aika nopeasti kiertoon. Tiksun haalarit ovat ainakin meidän melko hoikahkoille/normaalikokoisille pojille aivan liian leveitä pusseja. Mini Rodinin haalari ei ole yhtä leveä ja lisäksi sitä saa kiristettyä vyötäröltä vähän istuvammaksi. Alle mahtuu loistavasti esimerkiksi villahaalari, kunnon pakkasia varten. Mittasuhteiltaan Tiksussa on minusta pitkä niska-haara ja haara-lahje -mitta on lyhyt, kun taas ainakin tässä postauksen Mini Rodinin haalarissa mittasuhde on toisinpäin: lyhyempi niska-haara ja pidempi haara-lahje. Nämä ovat makuasioita ja kovin riippuvaisia lapsen koosta sekä mallista, mutta minusta Rodinin malli on ainakin meille sopivampi.

Jos välillä on suotavaa hypätä haalareista takkeihin, olen kovasti tykästynyt myös Mini Rodinin talvitakkeihin! Kloppisella on tänä talvena pandaparka (<3 !!) koossa 92/98, joka on toimittanut lähinnä kyläily/kauppatakin virkaa. Ensi kevääksi/syksyksi löysin Kloppiselle mustan kevyesti topatun picon. Ja myönnettäköön, että tuota picoa olen etsinyt aika ahkeraan koko syksyn... ;)No, takaisin haalareihin. Istuvuudeltaan paras haalari on minusta aivan ylivoimaisesti Molo Kids, joka omaa myös erinomaiset tekniset ominaisuudet kestäen tuulta, vettä ja hyvä nottei tsunameita ja ydinräjähdyksiäkin. Molo Kids ei ole ehkä markkinoiden lämpimin haalari, joten kuvittelisin sen sopivan etelän talviolosuhteisiin parhaiten eli noin alle 10 asteen pakkasiin. Kovemmilla pakkasilla herkästi puen Jäpikän päälle ihanaisen pandahaalarin, koska se vetää pidemmän korren taas nimenomaan kunnon pakkaskeleillä. Kertaakaan eivät ole olleet pojat kylmissään ulkoilun jälkeen, kun on ollut tämä haalari päällä! Ja nythän pandahaalari on meillä käytössä jo toista vuotta... ;)


Summa summarum: minusta paras kombo talveen on Molon ja Mini Rodinin talvihaalarit. Molo on loistavan notkea haalari pienemmille pakkasasteille ja Mini Rodini taas pitää pienet lämpiminä kovemmilla pakkasilla. Ei ihan edullisin yhtälö, mutta minusta paras. Ja hei, kattokaa nyt tota pientä pandaa taapertamassa hangessa - onko mitään suloisempaa? <3

(Ei ole.)

Mitä te olette mieltä, riittääkö yksi haalari vai tarvitaanko useampi? 


Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi, meillä jo ihan senkin takia että toista pidetään päiväkodissa ja toista kotona. Me luotetaan Moloon, se on just eikä melkein meidän kuikelolle sopiva ja ainakin toistaiseksi on pitänyt pojan hyvin lämpöisenä. Kovilla pakkasilla rattaissa/pulkassa laitan ihan suosiolla vielä lämpöpussin lisäksi kun sen saa niin hyvin suojaksi kauttaaltaan eikä tarvi olla tippaakaan huolissaan paleleeko pieni kyydissä. Tikettiä en edes harkinnut kun ne on semmosia ihmeen telttoja, tosin alle vuoden iässä meillä oli siitä baby baggie malli ja silloin oli passeli. Ajoi hyvin sen tarkoituksen että kun lapsi lähinnä istuskeli maassa ja rattaissa niin piti tosi hyvin lämpimänä eikä tarvinut survoa sataa kerrosta väliin :) Mini Rodinia ei olla testattu kun näyttää kuvissa aina niin isolle niin ajattelin sen olevan samaa mallia tikettien kanssa.. :D

Nina kirjoitti...

Molo on kyllä aivan loistavan mallinen haalari! Mutta kannattaa joskus testata tuota Rodiniakin, saatat yllättyä positiivisesti. ;)