maanantai 19. maaliskuuta 2012

Takkutukka Norjaa puhumassa.

Täällä ollaan edelleen elossa. Halusitte tai en. Halusin sitä itse tai en. Eilen elämänilo loppui lyhyeen ja kävin illan aikana oksentamassa NEL-JÄ kertaa. Jollekulle, joka kärsii/on kärsinyt aivan helvetillisestä pahoinvoinnista koko raskauden ajan, tämä saattaa kuulostaa naurettavalta vinkumiselta, mutta minun tämänhetkisellä mittapuulla tuo on melkoinen määrä purjoa. Olimme eilen vanhemmillani kylässä ja syömässa kaikkea ihanaa, ja sitten illalla kaikki poistuikin kehostani vähän vähemmän maukkaalla tavalla. Ukkokulta totesi vain, ettei tämä pahoinvointi kyllä ihan samaa luokkaa ole kuin Kloppisesta. No ei ole ei, myönnän sen jo itsekin. Eli mitä tämä nyt meinaa? Kaksosia (ei-ei-ei-apua-apua!!!!)? Tyttöä? Poikaa? Toivottavasti jompaa kumpaa?

Mummo oli ostanut Kloppiselle omaan huoneeseen kyltin. Kutinsa pitää lupaus ovella. ;)

Ensimmäinen neuvola ja ultra ovat kuukauden päästä. Raah. Kuka jaksaa odottaa. Käsi sydämellä voin kertoa, että se neuvola ei houkuta sitten yhtään. Mitä uutta ja ihmeellistä ne siellä muka keksivät kertoa? Mutta se ultra... Olen saanut hillitä itseäni täysin voimin, etten ole varannut meille varhaisultra-aikaa. Haluan varata tämän ultran vain siksi, että pääsen näkemään montako ihmisen alkua minussa kasvaa vai kasvaako ainuttakaan. Mutta toisaalta yritän pitää pään kylmänä. Sille sataselle on muutakin käyttöä.

Kuten vaikkapa kunnon shampoolle ja hoitoaineelle! Olen viimeiset pari viikkoa pessyt kuontaloparkaani kaupan Dove-tuotteilla ja sen kyllä huomaa. Latva on kuin mikäkin koppura ja takussa ja kiilloton. Ero kampaamo- ja Prisma-tuotteilla on oikeasti huikea. Ja vastaus kysymykseenne miksi olen näitä sitten ostanut, on kampaamosta loppunut lempihoitsikkani. Mutta koska se pää on jollakin pestävä, niin ostin sitten ruokaostosreissulla nämät. En voi suositella. 


KMS:n Free Shape puolestaan on osoittautunut hyväksi ostokseksi, jota huom, lähikaupasta et saa. Tällä tasoittuu Doven riivaama pörrö ja sisältääpä tuote lämpösuojankin, joten se on erinomainen tuote föönauksen alle. Ah, kuinka rakastankaan syvästi hiustenhoitotuotteita. Ja muutakin kosmetiikkaa. Rakastan, rakastan, rakastan.


Tämä väsymys ja huono olo ovat vieneet kyllä minusta kaiken mehun. Olen sen todennut varmaan jokaisessa postauksessani, mutta kun on niin totisinta totta. Ystäviä en jaksa tavata enkä missään jaksa käydä. Parasta on, kun saa olla kotona ja yökkiä ylhäisessä yksinäisyydessä. Tai no, onhan Kloppinen tietysti täällä kanssani, mutta hän on jo aika tottunut yökkimiseeni. Se on osa jokaista vaipanvaihtoamme samalla lailla kuin vaikkapa talkki tai sinkkivoide. Kaikki eivät sitäpaitsi edes tiedä tästä sisäisestä hehkustani, (joka ei tosin ulos asti näy) joten oksentamissessioni saattaisivat herättää lähipiirissä kummastelua.

Huomenna menemme katsomaan toista hääpaikkaa. Ensimmäiseen paikkaan rakastuimme palavasti, mutta meissä elää pieni pelko sekä huoli siitä, että mahtuvatko kaikki vieraat juhlapaikalle oikeasti mukavasti olemaan. Vai syödäänkö hääkakkua (pers)poski (pers)poskia vasten. Tämä huominen mesta on upea ja juhlava, ehkä vähän turhankin paskantärkeän oloinen paikka meidän makuumme, mutta iso miinus tulee ilmeisemmin siitä, että juhlien olisi syytä loppua klo 01 tai maksamme jokaisesta lisätunnista. Aika pastaa, eikö? Kerran mennään naimisiin elämässä, jag hoppas, ja sitten pitäisi bileiden pitäisi loppua ennen aamukuutta. No, käydään kuitenkin katsomassa.

Olen muuten päässäni hekumoinut kaikenlaisia hääsuunnittelupostauksia, joten niitä on ihan varmasti luvassa vielä runsain mitoin. Hääpaikoistakin on siis varmasti tulossa vielä omansa.

Mukavaa alkavaa viikkoa evripadi!


Nina

Ei kommentteja: