perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ihanaisia juttuja.

Eilen oli ihana päivä. Täydellinen päivä. Päällimmäinen syy tähän tulee tässä:


Kyllä. Masussani asustaa yksi kertaa vauva, joka kovasti siellä heilutteli pikkupikkujalkojaan ja käsiään. Onkohan mitään suloisempaa näkyä? Jotenkin sitä kuvitteli, että kun esikoisesta nämä kaikki on jo kertaalleen koettu, niin ehkä tämän toisen kanssa se taika on väkisin poissa. Vaan kuinka väärässä olinkaan! Myös Ukkokulta oli suu messingillä, kun hän katseli kuvaruudusta heiluvaa jälkeläistään. <3 

Syke vauvalla oli vahva ja tasainen. Muutenkin kaikki tuntuisi olevan ihan kohdillaan. Laskettu aika tuli hieman taaksepäin muuttuen 3.11. -> 31.10. Viikkoja oli eilisen mukaan siis 9+1. Lääkäri huomautti sellaisestakin, ettei usko vauvalle enää tulevan niskaturvotusta. Se kun ei kuulemma yhdessä viikossa ole oikein mahdollista. Olipa helpotus vain kuulla sekin! Sen verran on tässä mainostettava, että varhaisultra tehtiin Varsinais-Suomen Lääkäripalvelussa ja palvelu oli erittäin loistavaa. Suosittelen lämpimästi, jos asut Turun ympäristössä. 

No, myönnetään nyt sekin, että oli valtava helpotus nähdä, että vauvoja on tosiaan vain yksi tsipale. Monikkoraskaudet kun ovat aina riskiraskauksia ja luonnollisesti elämä useamman vauvan kanssa on eri haastavaa. Tämä on siis juuri hyvä näin.

Ennen tätä ultraa nautin taivaallisesta kuumakivihieronnasta Hoitohuone Vis:ssä. Sitäkin suosittelen lämpimästi. Kuumakivihieronta oli oikeasti jotakin aivan taivaallisen rentouttavaa. Taivaallista, taivaallista, sitä ei vain voi hokea tarpeeksi. Jos olet ollut kuumakivihieronnassa, niin olet samaa mieltä. Aloin jo miettiä, että kenelle kaikille ystävilleni voisin varata tämän hieronnan lahjaksi. Lahjakortilleni jäi vielä yksi hierontakäynti, joka on huhtikuun loppupuolella. Kohtalaisen innolla odotan muuten sitäkin. 

Kuumakivihieronnan jälkeen kävimme Ukkokullan kanssa shoppailemassa. Tai no, tunti kauppakeskuksessa tuli pyörittyä ja siitä murto-osa meni kahvilla istumiseen. Mitään heräteostoksia ei juuri tullut tehtyä, vaan haimme tiettyjä asioita, kuten apteekista kasvojen putsaria, Acon huippuhyvää huulirasvaa sekä vitskuja. Hairstoressakin oli onneksi vihdoin ja viimein tätä kipeästi kaipaamaani Tigin hoitsikkaa. Suosittelen muuten sitäkin. Ihan parasta.Kloppisen vaatevarastoa kasvatettiin HenkkaMaukassa...


...ja Lindexillä.

Oli muuten naurussa pidättelemistä, kun Kloppinen sai päähänsä nuo Miami Vice -arskat. Toinen oli niin olevinaan, kun kaikki nauravat ja ihastelevat. Ja sitten kun otettiin arskat pois, niin perushuoneenvalo häiki niin että piti oikein tihrustaa. On se höpö.

Helpottunein ja todella hyvin mielin singahdan tästä viikonlopun viettoon. Viikonloppuja siis teillekin!


Nina

Ei kommentteja: