keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Nina sydän Dermosil.

Löytyykö ruudun toiselta puolelta Dermosilin tuotteisiin hurahtaneita ja syvästi rakastuneita? No, tältä puolelta löytyy. Pitkästä aikaa pistin tilauksen Dermoshopissa (=shop, joka kivasti myy Dermosil-tuotteita) vetämään ja eipä mennyt aikaakaan, kun postimies toi paketin kotiin. Palvelu on Derhoshopissa siis mahtavan nopeaa. Ja ne tuotteet, oi, ne ovat niin hyviä!


Koska vartalovoiteet ja erityisesti butterit ovat kovassa huudossa tässäkin raskaudessa (raskausarpia välttelemme tälläkin kertaa), hamstrasin niitä tietenkin avokätisesti ostoskoriini. Primon bodybutterit piti saada sekä vaniljan että raikkaan jogurtin tuoksuisena. En osannut nimittäin päättää kumman otan. ;)

Kun tilaa tuotteita Dermoshopista, kerää samalla pisteitä, joilla voi valita ilmaiseksi tuotteita. Minä valitsin bonustuotteeksi Primon vanilla kuorintavoiteen. Jos tämä muuten kuulostaa liiaksi mainospuheelta, niin voinpa tässä ihan rehdisti kertoa, että maksoin nämät ihkaoikealla, minulle kuuluvalla kahisevalla käteisellä enkä saa tästä tekstistä tuhannen euron lahjakorttia minnekään. Harmi kyllä, ottaisin sellaisen ihan anytime.


Yksi lempituotteistani on tuo karpalon tuoksuinen vartalovoide. Se tuoksu on vain jotakin niin ihanaa, ettei yksikään kaupan perusrasva tämän jälkeen oikein lämmitä. Tuoksu muuten myös pysyy iholla pidempään kuin muilla merkeillä. Ainakin minusta ja minun hipiällä. Ihan uusia juttuja minulle on tuo Arctic Berries Conceptsin rauhoittava kasvovoide sekä Skin Comfortin kosteuttava puhdistusmaito. Kasvovoiteesta, yllätys yllätys, odotan apua ah-niin-atopiselle iholleni. Tuoksu voiteessa oli muuten herkullisen puolukkainen. Miksei näitä vois syödä?


Kevään kynnyksellä piti tietty uusia jalkojenhoitotuotteet: Foot Therapy jalkavoidetta sekä jalkojen kuorintavoidetta. Tuoksu on kivasti mieto sitruuna, eikä sellainen hyttysmyrkkymäinen menthol, kuten yleensä jalkojenhoitotuotteissa. 


Ja tässä kivenkova kolmikko ihan all-time-favourite tuotteitani. Nimittäin E-sarjan puhdistusvaahto, täyteläinen vartalovoide sekä käsivoide, joka on muuten parasta ikinä kokeilemaani käsivoidetta! Näiden koostumus ja tuoksu ovat aivan fantastisia. Suosittelen! <3


Yllärinä kaupan päälle sain huulikiillon. Ja vielä tuollaisen perusneutraalin sävyn, jota aivan varmasti tulee käytettyä arkikiiltona. Innoissani tätä tietty heti kokeilin ja sen verran sanoisin, että tuoksu on ihana, mutta kiiltoa saa sutia aika monta kerrosta ennen kuin näkyy (minun mielestä) tarpeeksi. Painotan nyt kuitenkin, että sävy oli aika nude, eli jotain muuta sävyä ei välttämättä tarvitse läästiä yhtä reilulla kädellä.

Jos kiinnostuit Dermosilin tuotteista, niin klikkaapa tästä. Tai jos olet jo valmiiksi hurahtanut, niin kerro mille tuotteelle sun sydän sykkii!


Nina

Ei kommentteja: