keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Rattaat pyörimään...

...sillä pian saa oikeasti jo tehdä tuplarattaista tilausta, jos tahtoo saada juuri sellaiset kuin haluamme. Nämä maailman ihanimmat yhdistelmävaunuthan tilasimme miltei tasan vuosi sitten, vapunaattona. Ja saimme ne vasta heinäkuussa, eli jos tosiaan jotakin tahtoo, niin kannattaapi olla ajoissa.

Hartaneista emme aio missään nimessä luopua, sillä kuvittelen niillä olevan käyttöä jatkossakin, mutta raaka fakta on se, että jos meillä on kersa yks vee ja kersa nolla vee, me tarvitsemme tuplat. Ja arvatkaa mitä - ne oikeat tuplat ovat ehkä löytyneet:


Nämä Cosatto You2 -tuplat! Vähänkö ovat somat ja söpöt ja hauskat ja erilaiset ja kaikkea. Vielä pitänee käydä tutkimassa ne käytössä eli siis työntelemässä niitä liikkeessä. Niin ja näitähän löytyy vaikka mitä kuoseja:

Toisena vaihtoehtona on tietysti Hartanien tuplat. Ovathan nuo yksikkövaunutkin olleet mitä parhaimmat käytössä, joten epäilemättä ne tuplanakin pelittävät. Hintaa näillä on muutaman satasen enemmän kuin Cosatoilla.Kaikki tupla-kuvat lainattu täältä, mistä aiomme jälleen luultavasti tuplatkin ostaa.

Halvaksi tämä kersojen tekeminen ei tule, sillä lisäksi pitäisi ostaa Tyypille pinnasänky (tai Kloppiselle pinnasänky, josta saa muokattua sängyn isommalle lapselle) ja Kloppiselle turvaistuin. Onneksi ainoastaan viimeisenä mainitulla on jonkin sortin kiire. 


Nina 

Ei kommentteja: