keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Oli pakko lähteä.

Eilinen olikin jostain syystä ihan shitti päivä. Vitutti, vitutti ja vitutti. Ihan kaikki, vaikka tavallaan oli ihan mukava päivä eikä mikään konkreettinen mennyt pieleen. Tämä tunne ja taivaissa puskuttava verenpainelukema johtivat siihen, että kun Ukkokulta tuli töistä kotiin, niin minä ilmoitin lähteväni shoppailemaan. Ja eipä hän siinä sen kummemmin leukojaan loksuttanut, vaan tyytyi kohtaloonsa jäädä pojan kanssa kaksin kotiin.

Kaikkea kivaa ja etsimääni löytyi. Ja mikä parasta, niin kyllä teki tämä oma pikkureissu hyvää. Palasin kaupoilta kotiin ihan uutena ihmisenä kolmen ostoskassin kanssa. Oikeasti, uudet tavarat ja vaatteet tekevät minusta onnellisen. Kauheeta, mutta kauheen totta. Toki näitä onnelliseksi tekeviä asioita on liuta muitakin, mutta kyllä kauniit vaatteet sekä tarvittavat kosmetiikkakemikaalimikserit tekevät olosta hyvän ja itsevarman.

Tunnustan muuten aina olleeni oikea kauppakeskusvelho. Nettikauppojen pläräämisestä nyt puhumattakaan. Äitiysloman myötä olen kuitenkin hirmuisesti rauhoittunut. Tähän vaikuttaa niin pienentyneet tulot kuin muutto pois Helsingin keskustastakin. Eihän tosiaan tuo lapsenhankkiminen ihan ilmaista ole, vaan ruoka maksaa, vaipat maksaa, vaatteet maksaa, isompi turvaistuin maksaa, joten Jimmy Choo -avokkaiden ostaminen tällä hetkellä on vain mahdotonta.

No mutta hei, kaikkea mukavaa tosiaan mukaan tarttui pienemmälläkin setelinipulla. Bodyshopista hain tätä ehdottomasti parasta kasvojen kuorintavoidetta nevör ja Gina Tricotista tarttui mukaan uusi poskipunasivellin. Jälkimmäiseen kauppaan jäi kyllä muutama juttu kummittelemaan, jotka pitänee hakea kotiin, että saan tulevina iltoina unta. Samalla reissulla haen DinSkosta myös yhden kummittelevan kenkäparin. Eli tietää siis toista shopping-reissua, jiihaa, tsihih.


Cubuksesta on tullut minulle ihan lempparipaikka hakea nykyään alusvaatteita. Ovat tosi laadukkaita hintaansa nähden ja vielä upean näköisiä. Tälläkin kertaa hamstrasin kaikenlaista, mutta paljastetaanpa vain nyt nämä kohutut Amazing-liivit, jotka valitsin lähinnä ihanien värien vuoksi. En niinkään sen kahden ylimääräisen kuppikoon vuoksi. Joo-joo, ihan oikeesti, miten niin ette usko?


Samaisesta Cubus-kaupasta ostin myös muutamat minilakat lähinnä varpaankynsiä ajatellen. Käsissä rakennekynnet taitavat jatkaa oloaan edelleen. Apteekista hain Acon silmänympärysvoidetta, ja samaiselta Aco-hyllyltä bongasin tuon sunkissed body lotionin, jota päätin testata. Tämä talvenjälkeinen kalpeus on nimittäin jotain hirrrrrrveetä!


Se perimmäinen syy, miksi kaupoille halusin lähteä, roikkuu henkarissa kuvassa alempana oikealla. Nimittäin tuo eilen jo hehkuttamani Vilan mekko. Oli pakko lähteä heti katsomaan, että joko sitä on myymälöissä ja mitä kokoja on jäljellä ja miltä se ensinnäkään livenä näyttää. Ja voi se oli upea! Mekot olivat kuulemma vasta pari päivää sitten tulleet myymälöihin ja kokoja oli vielä hyvin. Tämä mekko oli ihan pakko kotiuttaa. Ja hei, eihän se vatsa voi tässä kuukauden aikana (noin kuukauden kuluttua on nimittäin ne häät, joihin ajattelin tämän mekon laittaa) ihan älyttömästi kasvaa. ...eihän? Toinen pääasiassa etsimäni juttu oli hiekanruskea trenssi ja sellainen ihanuus löytyikin Cubuksesta.


Nyt odottelen, että hyvä ystäväni saapuu meille kyläilemään. Siitä on vähintään ikuisuus, kun olemme saaneet rupatella teekupin äärellä ihan kaksistaan, ilman miehiä. Siis jos Kloppista ei lasketa. Eli sitä armotonta juoruilua tässä nyt odottaen.


Nina

Ei kommentteja: