sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Wondering.

Nyt pääsette kerrankin oikein pyynnöstä ilmaisemaan mielipiteenne. Nimittäin, sopisiko teidän mielestä tällainen mekko vieraalle hääjuhlaan?


Hyvä ystäväni nimittäin menee toukokuussa naimisiin ja nyt olen mekkoa vailla, kun vatsa kerran kasvaa olosuhteiden pakosta eivätkä kaapissa roikkuvat koltut näin ollen mahdu päälle. Etiketin mukaanhan naisvieraiden tulisi välttää kokovalkoista, punaista sekä mustaa. Jotkut sanovat, että myös vaaleita asukokonaisuuksia tulisi välttää. Myöskään huomiota hääparista ei saisi viedä, vaan pitäisi pukeutua kunnioittavasti sekä juhlavasti.

Rakastuin tähän mekkoon heti ja välittömästi. Ja epäilen, että tuo päällä en välttämättä näyttäisi niin kovin raskaanaolevalta, eli peittäisi kummun mukavasti. Niin ja sitä kasvuvaraakin tuolla masunalueella on, eli ei tarvitse ressata, että mahtuuko se enää viikon päästä. Tähän vielä kaveriksi jokin kiva bolero/huivi/jakku, niin asu on valmis.


Tämä fantsu mekko löytyy nelly.comista.

Minun oma mielipiteeni on, että jos olisin itse morsian, niin minua ei häiritsisi tällainen mekko vieraalla. Minullahan siis toivottavasti myös on omat häät edessä, eli sikäli pystyn ajattelemaan tilannetta omalle kohdalleni. 

Silti olisi mielenkiintoista lukea, mitä te lukijat/kävijät/stalkerit olette mieltä. Nyt sanaiset arkut auki ja kommentoimaan: liian vaalea, liian avoin, liian jotain? Se, että otanko kommenteistanne onkeeni vai en, onkin ihan eri juttu... ;)


Nina

Ps. Halusin jo etukäteen vain kertoa sellaisen tosiasian, että minä olen 158 cm pitkä ja tuo malli on varmaankin ainakin 170 cm, joten minun varrella tämä ei ole mikään minimekko pituudeltaan. Ei muuta, moikka!

2 kommenttia:

-Mrs P- kirjoitti...

Ihan kiva mekko, mutta ei mielstäni kovin juhlava. Ja muuten, tiedän tunteen kun saa olla vieraana jonkun häissä, mutta kun olet raskaana niin mikään ei mahdu päälle!!! Ja tämä on tapahtunut minelle kahdesti! Toivottavasti saat kivan mekon juhliin :)

Nina kirjoitti...

Hah, tämäkin on minulle toinen kerta! :D Viime kesänä tuli jo tanssittua yhdet häät jättimäisen vatsan kanssa. Nyt kun kommentoit tuota juhlavuutta, niin se jäi itseäänkin nyt kaivelemaan... Mekko voisi olla kyllä juhlavampi, etenkin kun tuttuni on luvannut väsätä minulle oikein kampauksenkin. Ehkä etsinnät siis jatkuvat! :)