perjantai 4. toukokuuta 2012

Lohduttajat.

Taannoin marmatin kuinka ketutti olla nonstoppina vähän kipeä, eli joka toinen päivä oli heikko olo ja jonnekin särki. Ulkonakaan, saati ystävien kanssa, ei uskaltanut riekkua, ettei pahentaisi omaa tai toisten oloa. Mitäs siinä sitten teet, sisällä, joka päivä sisällä, neljän seinän sisällä, vieläpä kovin kärttyisen minimiehen kanssa? No, shoppailet jotakin tietenkin netistä. Ja kummasti koheni fiilis ja mieliala nousi. Facebookin mainosmaakarit tiesivät, että tokihan minä tartun koukkuun, jos sivubannerissa on mainos: "Sokoksen verkkokaupasta kampaamotuotteita – 40 %". Jaa jaa, ich komme, ich komme.


Kaikenlaista sieltä sitten löytyi. Ukkokullalle shampoota, minulle shampoota sekä hoitsikkaa. Schwarzkopfin tuotteet tuoksuvat minusta aivan fantastisen hyviltä, tuoksu jää jopa hiuksiinkin ja mikä parasta, niin ovat kovin toimivia ja laadukkaitakin.


Ikuisena tuuheuden metsästäjänä huomaan kerta toisensa jälkeen hamstraavani hiustuotteita, jotka lupaavat tukkaan massaa ja ilmavuutta. L'oréalin Full volume muotovaahto teki vaikutuksen heti ensikokeilussa! Hiukset saivat sellaista tuuheutta, jota en ollut hetkeen nähnytkään. Tuo Volume Expand puolestaan on enemmänkin hiuksiinjätettävä hoitovaahto, joka siinä ohessa sitten tuuheuttaa. Lopputulos ei ollut yhtä vaikuttava kuin tuolla oikein muotovaahdolla, mutta Volume Expand antoi kuitenkin jonkun verran tuuheutta sekä lisäksi hiuksiin ihanaa pehmeyttä. Mietinkin, että mitä tapahtuisi, jos lätkäisisin näitä molempia päähän? Hmm. :)


Toinen tuote, jota huomaan tällä hetkellä kaipaavani, on kosteuttaja ja/tai siloittaja. Eritoten tuota kosteutusta kaivataan, kun hiuksiani on asteittain vaalennettu tummanruskeasta vaaleampaan ruskeaan. Lisää vaaleata sävyä tuo taivaalla köllöttelevä arska sekä parin viikon päässä kalenterissa odottava kampaaja, jonka olisi tarkoituksena tehdä latvoihin vaaleita raitoja. Voi latvaparat siis. Tuo Smooth Shine silotti karhean latvan välittömästi ja ah, tuoksui niin ihanalta. Loistava tuote tuokin, jäänee käyttöön. Samoin tuo Moisture Kick -suihke oli aivan loisto ostos! Se vähensi huomattavasti pörröisyyttä ja jätti hiuksen pinnan ihanan pehmeäksi. Kerrankin siis klikkailin ostoskoriini aivan superhyviä juttuja, joihin olin kaikkiin kovin tyytyväinen.

Tukkani on tällä hetkellä loistavassa kunnossa. Se on paksu ja pitkä. En edes tällä hetkellä ymmärrä, mihin olen hiustenpidennyksiä joskus tarvinnut, mutta kai se on niin, että nälkä kasvaa syödessä. Uutta tukantupsua kasvaa tällä hetkellä jatkuvasti ja joka suunnasta. Että jos jotakin positiivista tässä raskaudessa, niin tämä 9 kuukauden kuuri on tehnyt joka kerta kutreilleni ihmeitä. Joskin raskauden jälkeen tukka sitten putoileekin kaksin käsin viemäriin... Ehkä sitten tämän Tyypin jälkeen, ennen häitämme innostun taas maksimäärästä tukkaa ja päästäni tulee jälleen roikkumaan lisäkkeet. Who knows.

Samaan tukka-postaukseen sopii myös muutama kampausidis. Ystävämmehän menevät tosiaan tässä kuussa naimiaisiin, ja vakkarikampaajani lupautui tekemään minulle juhlakampauksen, joten tässä muutama ajatus tulevasta kampauksesta. On se vain niin ihanaa hemmottelua, kun joku muu sorkkii päätä ja tukkaa. Ja itse kun on niin hiton käsi, kun pitäisi omaan kuontaloon kampauksia väsätä...


 

Koska juhlamekkoni on tämä, tuollainen raikas ja keijumainen, haluan että kampauksenikin olisi sellainen rento ja jotenkin keijukaismainen. Ei mikään ylikireä nuttura takaraivolla, vaikka se varmasti mukavasti silottaisikin kasvojen uurteita... ;) Saas nähdä kuinka tällä kertaa onnistutaan, kun kampauksen tekee vuosikausia minua palvellut luottokampaajani. 

Kampausvinkkelikuvia etsiskellessäni mietin väkisinkin tulevaa hääkampaustani... Mietin hiusmallien valtavaa kirjoa ja sitä, että kuinka ikinä osaan löytää sen parhaimman mallin minulle, tai kuinka ylipäätään osaan päättää, mitä haluan! Sama pätee hääpukuun, hääkimppuun jne jne. Varokaa vaan, kyllä täältä vielä Bridezilla siis tulloo.


Nina

Ei kommentteja: