keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kirppislöytöjä ja diagnooseja.

Pitkästä aikaa koin hurmiollisia ostoshetkiä kirpparilla! Vihdoinkin akkavalta on sieltä siirtynyt ja tilalle oli tullut niin paljon kaikkea muikean kivaa pojille, että jee. Hinnatkin olivat kohdallaan, joissain jutuissa ja ennen kaikkea tyrkyllä ollut tavara oli oikeasti laadukasta, puhdasta, ehjää ja kivannäköistäkin. Lisähupia shoppailuun toi tietenkin Jäpikän heiluminen masussa – pääsin katselemaan rompetta sekä iso- että pikkuveljelle. <3 Mama likes.

Kloppiselle löytyi:

Ja Jäpikälle löytyi:


Maksettavaa kassalle jäi noin 25 € ja seassa oli aivan uusiakin vaatteita. Happy-happy-joy-joy. Sellaisen pointin kyllä huomasin, että noista pienistä vauvanvaatteista koossa 50-56 pyydetään euroa paria, kun taas isompia vaatteita koossa 74-80 myydään jopa viidellä eurolla. Vaikka tätä kokoahan vauva ehtii käyttämään paljon enemmän. Ja vaate kuluukin enemmän: on ruokatahroja, konttauskulumia sun muuta. Erikoinen on ihmisen hinnoittelulogiikka, opin mä.

Eilen funteerasin, että mistä johtuu maitolakkoilu ja korvien harominen. Aikani googleteltuani päätin soittaa ihan neuvolaan asti ja kysyä ihan ammatti-ihmiseltä, että mikä mahtaisi olla Kloppisella meneillään. Neuvolanterkka epäili joko korvatulehdusta tai tulossa olevia hampaita. Kuulemma imeminen tekee korviin kipeää ja huomautinkin tädille heti, että meillä poika on itkea tirauttanut heti maitoa vähän juotuaan, eli makes sense tuo diagnoosi.

Hampaitakin olen koittanut bongailla, mutta en näe ikenissä kyllä mitään alkuja. Turvoksissa tosin ikenet tuntuu olevan. Ohjeeksi saimme tarkkailla pojan vointia, ja jos juominen ei lähde pariin päivään käyntiin, niin marssimme tk:n tutkituttamaan Kloppisen korvat. Olen tehnyt aamu- ja iltapuuroista lähestulkoon velliä, jotta saisin pojalle syötettyä mahdollisimman paljon nestettä. Eilen maisteltiin ahkerasti myös vettä sekä ensimmäistä kertaa kurkkua. Se kun kuulemma sisältää muchos paljon nestettä.

Ajattelin, että tänään tai huomenna soittelisin aikaa sinne tk:n. Miksi Kloppista sitten kiduttamaan mahdollisesti kipeillä korvilla, jos kerran on mahdollisuus hoitaa kipu poiskin? Tai jos kipu ei johdukaan korvista, niin ainakin tiedän, että se on nyt sitten poissuljettu syy.


Nina

Ei kommentteja: