perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kynsi-inspiraatiota.

Viime viikonloppuna inspiroiduin taas ihastelemaan kynsitaidetta Googlen kuvahaulla ja lueskemalla joitakin kynsiaiheisia blogeja. Olen tällä saumaa näköjään hurahtanut toden teolla "överikynsiin" ja ajatteluun, että more is more. Pitsiä, helmiä, strasseja, kuvioita, miau! Näihin malleihin ihastuin ja rakastuin, erityisesti nuo viimeiset pääskyskynnet ovat upeat:

Kynsikuvat bongattu Googlen kuvahausta, tarkempia lähdetietoja en tajunnut laittaa muistiin.
Ihanien "taideteosten" innoittamana päätin tehdä tilauksen toistamiseen suomalaiseen kynsikauppaan nimeltään Sanna Tara Nail Art. Viimeksi tilasin sieltä perusjuttuja ja tilaus saapui todella nopeasti. Tyytyväisenä asiakkaana klikkailin ostoskoriin nyt siis tietenkin kaikenlaista koristuskrääsää.

3D-rusetteja:


Pitsejä kahdessa eri värissä:Helmiä:Strasseja:Ja manikyyrikaavoja:

Kuvat http://www.sannataranailart.fi/.
Tein tilauksen lauantaina ja tiistaina posti toi mukanaan tilaukseni. Nopea palvelu, mii laik, suosittelen! Samaisena iltana piti tietenkin askarrella paskarrella myös uudet kynnet. Joista on överimeininki kyllä hyyyyyyyvin kaukana...
Kynsistä tulikin sitten aika tylsät. Nätit ja simppelit kai juu, mutta kun visiona oli jotakin ihan muuta... Valkoisen geelin päälle oli tarkoitus leikata vaaleanpunaista pitsiä, mutta tuo tilaamani pitsipä olikin materiaaliltaan jotain melko kovaa muovia. Ei oikein pitsikangasta, mitä kuvittelin tilaavani. No, eihän sellainen huonosti taipuva muovifliisu sitten kynnelle asettunut eikä tarttunut geeliinkään, joten laittamatta jäi. Ja koska päätin taiteilla kynsiä ehtooaikaan, niin eipä siinä jäänyt aikaa oikein visioida jotain uutta mahtavaa, vaan vinoilla ranskiksilla sitten mentiin. Koristeena 3D-rusetteja, helmiä ja vaaleanpunaisia strasseja. Olkoot ja menkööt nämä nyt.

Onko ruudun takana joku, joka on taiteillut pitsiä geelikynsiin koristeeksi? Kokemuksia, vinkkeleitä, onko heitä?


Nina

Ei kommentteja: