keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Yksi lippu taivaaseen, kiitos.

Mitäpä sitä muuta kesäkuumalla tekisi kuin shoppailisi tietenkin räkä poskella talvihaalaria?

Sama homma oli muuten viime kesänä. Silloinkin olin raskaana ja etsin netin syövereistä haluamaani talvihaalaria Kloppiselle. Nyt tosin odotan Jäpikkää ja etsin Kloppiselle vähän isompaa haalaria kuin 62 senttistä.

Tiedättehän sen tunteen, kun löydätte jotain, mitä on AIVAN PAKKO saada? Se ei lähde pois ajatuksista, ei unista, mikään muu ei enää sen jälkeen kelpaa. Minä ainakin tiedän. Ja minähän etsin, etsin ja etsin, kunnes löysin...

...Ticket to Heavenin Baby Baggie -haalarin täydellisessä ruskeassa värissään, täydellisen karvakauluksen kera, täydellisen hyvässä kunnossa, täydellisen mieluisalla hinnalla: 66 €:lla. Olin onnesta soikea, vaikka olenkin raskaana ja muutoin vain pyöreä.
Pääasiassa olen etsinyt kokoa 80 cm, sillä olen kuullut monesta suunnasta tämän merkin olevan aika reilu. No, jostain syystä muutin matkan varrella tyystin mieleni ja päätinkin hommata tämän koon isompana, että sopii sitten aivan varmasti Kloppiselle päälle. Ja huhhei, tajus meinas lähteä, kun Posti toi tämän haalarin kotiin. Haalari on IHANAIHANAIHANA, mutta aivan jumalattoman suuri! Voiko Kloppinen ihan oikeasti mukamas kasvaa puolessa vuodessa NÄIN isoksi, että tämä haalari on sopiva...?

Ei persaus, olenko sittenkin hankkinut tämän aivan liian isossa koossa?

Ticket to Heaven -faneja ruudun toisella puolella? 

-> Kokemuksia kokovalinnoista? Ja merkistä muutenkin? Minkä kokoisen talvihaalarin te olette ehkä ostaneet noin 1–1.5-vuotiaalle talveksi?


Nina

Ps. Ennen kuin joku ehtii kysyä, että miksen palauta tai vaihda tämän haalarin kokoa, niin en ostanut tätä liikkeestä, vaan silmä tarkkana olen kyylännyt huuto.nettiä kuin vähä-älyinen noin 200 kertaa päivässä. Eli vaihto tai palautus ei tule kyseeseen.

4 kommenttia:

T kirjoitti...

Meillä oli tytöllä tämä sama haalari pinkkinä. Nyt pitäisi löytää sama isompana. Tuo 62 koko kun ei enää mene tulevana talvena. Oikeassa olet, haalari on todella ihana :)

Tiiai

-Mrs P- kirjoitti...

Meilläkin tuo samainen Baby Baggie ja täsmälleen sama ihana ruskea oli esikoisella ensimmäisenä talvena. Nyt jemmattu haalari odottaa pikkusiskoa.
Meillä 80 cm oli aluksi hyvä mutta poika päätti talven aikana kasvaa joten meillä oli yhteensä kolme talvihaalaria käytössä, kaikki tietty eri kokosia. Oli 80cm ticketti, 86cm reima ja vielä 92cm reima plus takki ja housut 98-92cm. Mutta ehdottomasti tuo Ticket oli paras!
Nyt sitten vain toivotaan että tulisi kylmät ilmat äkkiä että pääsis teillä ja meillä haalarit käyttöön :)

Nina kirjoitti...

T; mä olen siinä määrin hurahtanut tähän haalariin, että tekis mieli etsiä sama koossa 56, että olis pikkuveljellä samanlainen. Ikävä kyllä siinä ei vaan ole mitään järkeä, kun isoveljeltä on nuo haalarit valmiina. Tosin, harvemmin minun tempauksissa on niinkään järkeä... ;)

MrsP; minkä ikäinen teidän poika oli, kun kasvoi tuosta 80 cm haalarista ulos? Meillä kun Kloppinen täyttää lokakuussa 1 vee ja on kai ihan normimittainen pikkujätkä - ei erityisen pitkä, muttei mikään pätkäkään. Ja mieluumminkin hoikka kuin pullea.

-Mrs P- kirjoitti...

Poika täytti 1v heinäkuussa ja mietin silloin syksyllä haalaria ostaessa että oisko 86cm ollut parempi mutta silloin näytti että 80 meneee kyllä. Meillä poika on pitkä ja hoikka. Toinen haalari mitä voin suositella Molo Kids. Sopii varsinkin hoikemman puoleiselle lapselle.
Mutta silloin kun vertailin haalareita, niin Ticket 80 ja Reima 86 olivat melko samoissa mitoissa.

Uskon että teille tuo 80cm haalari on just passeli :) Mä iskin silmäni ihanaan tyttöjen haalariin, mutta vähän tuo hinta hirvitti (147e) joten täytyy vielä katella. Ja isovelikin tarttee talvivaatteet.....Kalliiksi tulee :)