maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viikonloppuvapaalla.

Takana on muutaman päivän blogihiljaisuus ja syynä sille oli Ukkokullan vierailevat siskot. Ajattelin, että olisi siis ehkä syytä olla seurallinen ja tehdä heidän kanssaan kaikkea bloggaamisen sijaan. Salavaivihkaa kävin kyllä katsomassa, että kuuluuko tänne jotain. Näinkö tähän jää siis koukkuun? Edessä olisi reilun viikon lomamatkailu, joten postauksia ei ole tulossa. Jaiks. Te pärjäätte kyllä, mutta mihinkä ihmeeseen minä purnaan juttujani viikon ajan?! :D Ei vaan, lomaa odotellaan jo kovasti ja rakkaiden ihmisten näkemistä, mutta muutama viikko pitää vielä jaksaa. Teidänkin, näitä juttuja on siis sen aikaa vielä tulossa.

No, mutta mitäs viikonloppuna sitten tehtiin: syötiin monta litraa herneitä, laatikollinen mansikoita, kebabbia ja kun oli teinityttöjen viihdyttämisestä kyse, niin tietenkin...


...SHOPPAILTIIN BIG TIME! <3 
(Hops, Kloppinen ei ole ostosten alla.)

Oma vaatekaappini oikeasti huusi itselleen sisältöä ja oikeastaan vähän kaikenlaista vaatetta. Eniten tarvitsin toppeja ja pitkiä yläosia, joihin saan möhömahani mahtumaan vaivatta. Ja sellaisiahan löytyi Vilasta viininpunaisena pitsitoppina sekä Cubuksesta perustoppeina.


Gina Tricotista matkaan lähti tummansini-valkoraidallinen tunika sekä harmaa trikoomekko. Ostin jälkimmäisen koossa M ja se mahtuu JUURI JA JUURI tidien sekä vatsan kohdalta päälle.


Ostin myös Lumenen Radiant Touch -kirkastavan naamio & mikrokuorinta-aineen ja lempparihajuvettäni Marc Jacobsin Lolaa. 


Kloppiselle ostettiin kaivattuja yöpukuja sekä 80–86 senttisiä bodeja odottamaan kasvua.

Lindexistä.
Seppälästä. Hitto, että mä olen rakastunut siihen niiden vauvamallistoon...


Kaikki bodyt Lindexistä.
Tarkoitukseni oli ostaa myös kummitytöllemme jotakin ihanaa lahjaksi, mutta voitteko kuvitella, olin tyttöjen vaatteiden kanssa ihan pihalla! En osannut katsella niitä saati ostaa mitään. Erikoista! Olin nimittäin niin odottanut, että pääsen kolppaamaan tyttöjen söpöyksiä, mekkoja ja röyhelöitä. Aivoni taitavat käydä nyt vain tyystin poikavyöhykkeellä...

H&M:n syyskuvastokin tipahti postiluukkuun ja minäkin, kuten sata muutakin bloggaria, olen aivan ihastunut Home Kids -mallistoon. Ja tilaushan oli pakko tehdä. Ikävä kyllä sieltä tarttui ostoskoriin paaaaaaaaaljon jotain muutakin kuin Home Kids -mallistoa... Mutta kuten sanoin, niin vaatekaappini kaipaa nyt päivitystä ja kipeästi yms. selittelyä tähän loppuun. H&M-tilauksesta voisin tehdä vaikkapa ihan oman postauksensa.


Nina

Ei kommentteja: