lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kuuma.

Aivan liian kuuma.

Kuinka saada lapsi päikkäreille, kun on näin helvetin kuuma? Ikkunaa on turha avata. Sieltä sisään kantautuva lehmänhönkäys kun ei helpota kenenkään oloa. Ehkäpä tuuletin? Pitääköhän turhan kovaa meteliä Kloppisen makuun? Viime yön jälkeen minä ainakin olisin tuulettimen tarpeessa. Olo on nimittäin niin tuskainen: hikihikihiki ja tämä vatsa, joka on jatkuvasti tiellä. Ja siellä vatsassa Jäpikkä, joka temmelsikin leikkisästi pitkään yöhön. Huoh.

Tämä kakkonen ei ilmeisesti annakaan äitiparkansa nukkua mukavasti öitään, kuten isoveljensä aikanaan antoi?

Mä vihaan tätä hellettä. Mä vihaan hikeä. Mä vihaan ruskettuneita ihmisiä, kun itsellä ei ole mitään paikkaa missä ottaa arskaa. Toivottavasti näiden ruskettuneiden ihmisten melanoomainen ryppyiho roikkuu kuin satavuotiailla sitten tulevaisuudessa ja mä, kalkkilaivan kapteenitar, olen kimmoisa kuin mikä.

Yläkerrassa hiljeni. Joko Kloppinen sitten tosiaan nukahti tai sitten se hiirenhiljaa tekee siellä pahojaan.


Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmastointilaite on keksitty. Siitä meille apu esikoisen kohdalla ja nyt toista odottaessakin. Tuuletin vaan tuo viileän tunteen iholle muttei oikeasti viilennä millään tapaa ilmaa, toisin kuin ilmastointilaite joka suoltaa kuuman ilman ulos ikkunasta ja viileäntää sisäilmaa. Meillä toimii mainiosti ja muksu nukkuu siinä "kauheassa" melussa yöunensa sekä päiväunensa. Ei pidä olla liian varovainen äänien kanssa tai lapsesta nimenomaan tulee herkkä äänille ja herää myös sitten helposti. :)

Nina kirjoitti...

On keksitty juu, mutta jotenkin Suomen kesän äärettömän lyhyt helleaika ei ole sitten innostanut laittamaan sellaiseen vehkeeseen euroakaan.

Ja tuo meidän tuuletin on noin vuodelta 1500, joten trust me, kyse on oikeasti aika kauheasta melusta. Tarkoitus ei olekaan Kloppista opettaa nukkumaan huopatossutehtaalla, mutta tuon vehkeen kanssa nukkuminen vaati todellista sietokykyä meiltä kääkiltä, joten vaatinee samaa myös pojalta. :)