perjantai 3. elokuuta 2012

H&M-shoppailua.

Nonniin, paljastelinkin jo aikaisemmin, että tuli tehtyä taas moinen tilaus tuonne H&M:lle. Oli jotenkin ihan vastustamaton mallisto tällä kertaa (paitsi miehillä: Ukkokulta ei löytänyt mitään mieleistä) ja ostoskori paukkuikin liitoksistaan pahemman kerran...
Tämän postauksen "ajankohtaisuudesta" kertoo se, että osa tilaamistani tuotteistani on jo tullutkin. Ja ihan oikeasti, ensimmäisen kerran elämässäni, hihkuin tyytyväisyyttä, iloa ja onnea, kun katselin ja sovittelin ostoksiani: MITÄÄN EI LÄHTENYT PALAUTUKSEEN. EI MITÄÄN. Tällaista kertaa en nimittäin ihan oikeasti muista toista. Jok'ikinen kerta johonkin olen ollut tyytymätön ja ostos on lähtenyt bumerangin lailla palautukseen.

Vielä odotan intoa pursuen, että beige neuletakki ja laukku, mustat äippähousut sekä Kloppisen huppari, tähtipeitto ja -tyynyt saapuvat. Voi kun olisivat nekin yhtä mieleisiä.

Kloppisen huoneeseen tilaamistani sisustusjutskista voittekin jo vähän päätellä minkälaiseksi sisustus siellä huoneessa muuttuu... :)Nina

Ps. H&M-tili on ystävä. ;)

4 kommenttia:

T kirjoitti...

Heipä hei, toivottavasti kaikki kunnossa, kun blogihiljaisuus kestänyt yli viikon. -Tiia-

Nina kirjoitti...

Heippa! Kaikki hyvin, takana on vain 1,5 viikon reissu ja nyt pieni "jet lag" ;) Palaan postauksien kanssa eetteriin, jahka tuo matkan aiheuttama pyykkivuori on edes osittain valloitettu!

T kirjoitti...

Hyvä, että kaikki ok :) Kävi jo mielessä ettei ole sattunut mitään kamalaa.

Nina kirjoitti...

:)