torstai 23. elokuuta 2012

Se venyy ja paukkuu.

Budjettien lisäksi myös Kloppinen. 10 kuukautisneuvolassa poika mitattiin 74 cm pitkäksi ja 9700 g painavaksi. Eipä siis sikäli ihme, että toinen on kasvanut lähes kaikista vaatteista kutakuinkin täysin ulos. Ensin kävin pyörähtämässä kirpparilla, josko sieltä tarttuisi mukaan jotakin kivaa ja kohtuuhintaista, mutta katinkontit, melko turha reissu yhtä muumiyöpukua lukuunottamatta. Piti sitten lähteä oikein kauppakeskukseen pyörähtämään, ettei toinen joutuisi ihan ilkimulki kulkemaan.

Samalla keikalla hain itselleni puuteria. Päädyin tähän Maybellinen Fit Me! -puuteriin oikeastaan vain ja ainoastaan tarjoushinnan vuoksi. Maksoi Sokoksella huimat 8,90 €. Huomaan olevani uskoton käyttämilleni meikeille, oikeastaan lähes kaikelle kosmetiikalle, ja etsiväni aina jotain uutta ja parempaa, mullistavampaa. Fit Me! -meikkivoide on kyllä ollut mielestäni ihan jees tuote, joten päätin jälleen hypätä tuntemattomaan. Ja eipä ollut huono hyppy ollenkaan, sillä tämä puuteri ajaa kyllä asiansa erinomaisesti. Kalliimmalla hinnalla löydät marketista tai kauneusputiikista paskempaakin puuteria.

Koin muuten aivan totaalisen kyllästymisen rakennekynsiin sekä niiden tekoon. Loman aikanahan ne räjähtivät kirjaimellisesti käsiin, joten huolto olisi ollut auttamatta edessä. Inspiraation ja ideoiden ollessa vähissä viilasinkin sitten kaikki kynnet pois, laitoin kerroksen viimeistelygeeliä kynnen pintaan ja annoin olla. Tähän päätökseen ehkä ihan pikkiriikkisesti vaikuttivat nuo syksyn trendinumerot naistenlehdissä ja ihanien kynsilakkasävyjen esittelyt... Nyt mennään luultavasti ainakin marraskuuhun, eli laskettuun aikaan asti, ihan omilla kynsillä ja kynsilakan voimin. Kivaa vaihtelua, vaikka lyhyet kynnet tuntuvatkin todella oudoilta pitkästä aikaa.Tulipa sitä sitten ostettua Arnold'sista ihana kinuskidonitsikin. Mikä ihme siinä oikein on, että himoitsen niitä jatkuvasti? Ja hyvillä mielin voisin elää niillä lopun raskauden. Tätä himotusta on kaiken lisäksi kestänyt KOKO RASKAUSAJAN! Ja silti olen syönyt niitä koko aikana vain kolme, jollen ihan väärin muista. Olen aika ylpeä tahdonvoimastani... <3Nina

Ei kommentteja: