perjantai 17. elokuuta 2012

Täydellinen sängynpääty?Oijoi, vähänkö upeita nämä sängynpäädyt! Voitte vain kuvitella, että kun nämä kuvat hyppäsivät verkkokalvoilleni, niin päätin sillä samalla nanosekunnilla haluta itsekin tällaisen. En ole pahemmin mikään DIY-tyyppi, tuunaaja tai muutenkaan hyvä vasaran (saati minkään muunkaan työkalun) kanssa, mutta näistä lievistä puutteista huolimatta päätin käydä tuumasta toimeen. Tai laittaa Ukkokullan tuumasta toimeen. Tällaistahan ei tule missään kaupassa vastaan, vaan itsehän tämä on askarreltava paskarreltava, eikö? 

Ensin piti jostakin löytää halvalla, tai mieluiten ihan ilmaiseksi, kauniisti harmaantunutta ja vanhentunutta lautaa, joka ei saisi olla märkää. Vinkkasin metsästyksestäni parille ystävälle ja tittidii, heti muutamakin ilmoitti heillä olevan tyrkyllä. Ilmaiseksi (!!!!!). Ei kun peräkärry kiinni autoon ja hakemaan satsia kotiin. Nyt viimeiset pari päivää ovatkin sitten menneet laudanpätkiä sahaillessa, lakatessa ja sen sellaisessa. Kuvia projektista ja valmiista sängynpäädystä tursuaa ihan justiinsa, eli minun ajantajulla heti ensi viikon alussa. ;) Niin, jos tämä projekti nyt ylipäätään onnistuu. Vaikkapa voihan niitä kuvia julkaista, vaikka menisikin koko homma ihan reisille. Nauretaan sitä sitten yhdessä, right?  

Bongasin nämä kuvat muuten jostain sisustusblogista, jonka nimeä en häpeäkseni muista. Tähän blogiin eksyin aivan sattumalta ja kuvat napsasin samantein työpöydälle. Joten tsorppa, lähteet puuttuvat. Taas. 

Mutta hei, palaan asiaan justiinsa, jahka sängynpääty on valmis! Onhan siellä makkarissa tapahtunut muutakin muutosta... ;) Tästähän lupailin postausta jo iäisyys sitten, hups.


Nina

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Todella kiva idea ! upean näköisiä. :)

Nina kirjoitti...

Eikö, oli aivan pakko kokeilla tämän toteuttamista itse! :)