perjantai 31. elokuuta 2012

Häävalokuvaaja - CHECK!

Eilen taisin jo paljastaakin, että meillä on tosiaan häidemme tallentaja, häävalokuvaaja, varattuna. Halusimme aivan ehdottomasti luovan ammattilaisen kuvaamaan hääjuhlamme dokumentaariseen tyyliin ja tietenkin ottamaan meistä meidännäköiset miljööpotrettikuvat. Missään nimessä meidän juttu ei ole studiopönötyskuvat, nou nou, vaan sään niin salliessa haluamme ehdottomasti kuvat otettavan ulkona. Poseerauksenkin pitää olla jotain ihan muuta kuin perusvierekkäinpönötystä tai toisiin katsomista. Tai samaan suuntaan katsomista. Tai pussaamista. Kyllä te tiedätte, niitä perushääkuvia. Ei, ei, ei sellaisia meistä. Sitä vaihtoehtoa, että saattaa sataa, en olekaan sen kummemmin miettinyt, joten nyt jo on syytä pistää peukkua ylös, että kelit suosisivat...

Nämä kuvat ajattelin lätkäistä tulevan kuvaajamme naaman eteen, sitten kun on rehviemme aika. Jotain tämäntyylistä minä (me) nimittäin haluaisin:

Me päätimme hyvin nopeasti kihlauksemme jälkeen, ettemme halua virallisia potrettikuvia otettavan ennen vihkimistä. Me nimittäin haluamme nähdä toisemme ensimmäisen kerran vasta alttarilla hääpäivänä, joten siksi miljööpotretit otetaan varmaankin kesken hääjuhlan. Mikä sitten olisi sopiva väli sille, en vaan tiedä? Yksissä häissä, joissa olimme Ukkokullan kanssa vieraina, morsiusparin kuvat otettiin heti heidän syötyään. Ja se kai oli ihan hyvä väli, sillä meneehän siinä tovi, kun nälkäiset vieraat hamstraavat buffapöydässä itsensä kylläiseksi. Mutta mitä jos morsiusparikin haluaisi vain hamstrata ja syödä....? ;)

Jännittää kyllä ihan älyttömästi jo nyt, että millaisia kuvia meistä saadaan? Tiedän, että Ukkokulta on varmasti kuviimme tyytyväinen, mutta olenko minäkin? Minä, joka olen se pahin tyyppi aina arvostelemaan ja arvioimaan minua itseäni. Lisäksi jännittää, että onhan kuvaaja hyvä. Tai että klikkaahan meillä kemiat, ymmärtäähän hän visiomme, kuunteleehan hän toiveitamme ja myös kunnioittaa niitä? Ihan halvin investointi tuollainen kuvaus ei nimittäin ole, joten kyllä harmittaisi, jos lopputulos ei olisikaan mieleinen.

Kuulostan muuten jo nyt ihan bridezillalta. Lycka till lähipiiri. <3


Nina

Ei kommentteja: