maanantai 3. syyskuuta 2012

1-vuotiskuvaideoita.

Kloppisen 1-vuotiskuvaus lähestyy ja minä olen tietenkin päivät googletellut eri hakusanoilla kivoja kuvia vauvoista ja taaperoista. Kuten en halua hääkuvaksemmekaan peruspönötyskuvaa, niin enpä halua sellaista kuvaa sitten Kloppisestakaan. Jotakin persoonallisempaa, jotakin erilaisempaa. Haaveilen mustavalkoisesta ulkona otetusta kuvasta. Kysyin muuten ihan Ukkokullankin mielipidettä, että mitä hän tuumaa suunnitelmistani ja eipä hänellä ollut mitään vastaannaputtamista. Kuulemma kivoja kuvia, kun näytin näitä: 


Olisiko hönttiä, jos kuvassa tavalla tai toisella näkyisi vähän myös äiti ja isä...?


Kloppisen yks vee -kuvat ottaa muuten sama kuvaaja kuin joka kuvaa häämme, joten on nastaa päästä tutustumaan häneen jo ennen ensi kesää ja näkemään hänen tyyliään. Nämä kuvat otetaan luultavasti tämän kuun aikana, tai niin ainakin alustavasti sovittiin. Ja toivottavasti kuvaus tosiaan onnistuu tässä kuussa, sillä suunnittelin, että Kloppisen yksivuotisbileissä kuvia olisi jo valmiiksi teetettyinä. Niitä saisi sitten väki ihastella ja isovanhemmat ihan omakseenkin. Pitäisikö kuvia antaa kummeillekin?

Onko teillä kokemuksia lapsen kuvauksesta? Miten meni, ketkä kaikki saivat kuvan? Niinhän nuo kylillä nimittäin huutelevat, ettei mikään ole niin vaikeaa kuin eläimen tai lapsen kuvaaminen... ;)


Nina

Ei kommentteja: