torstai 27. syyskuuta 2012

Kauheesti kaikkea.

Ylihuomenna on raskausviikkoja 35 täynnä, OMG, ja vaikka mitä pitäs tehdä ennen kuin Jäpikkä päättää putkahtaa tähän maailmaan. Pitäisi pakata sairaalakassi ja tarttisi ostaa joitakin juttuja odottamaan tänne kotiin uutta vaavia. Että kaikki olisi valmiina tälläkin kertaa. Isi-ihmisen ei tarvitsisi mennä heti synnytyksen jälkeen ostoksille eikä äiti-ihmisen tarvitsisi ressata.

Niinpä ennen Jäpikän syntymää... 

...pitäisi ostaa:

- se hiivatin hoitoalusta. Olen ihan varma, ettei niitä ihania pöllöalustoja ole enää ollut myynnissä aikoihin. Hmph. Menen kuitenkin varoiksi katsomaan ja masennun sitten tarvittaessa uudelleen.

- Pikkututteja.

- Tuttipulloihin varmaan uusia tuttiosia? (Miten niin skeptinen imetyksen suhteen...)

- liivinsuojia. (Ei tässä nyt ihan toivoa ole vielä menetetty...)

- Ykkösnannia pari purkkia. (Varmuuden vuoksi.)

- pikkuvaippoja.

- sairaalakassiin herkkuja, jotka luultavasti jäävät tälläkin kertaa syömättä. Mutta kun sitä energiajuomaa tekee niin mahrottomasti mieli!

- uusi iso kosmetiikkabägi, sillä vanha teki bänät ja hajotti itsestään vetskarin. Ukkokullan mielestä ängin sinne muka liikaa tavaraa.

- Monta pakettia yösiteitä. (Jälkivuoto <3)

...tarttis:

- keitellä ne pikkututit ja tuttipullojen tutit sekä pakata sairaalakassi, jahka kaikki on ostettu.

Lisäksi tarttis ja pitäs:

- rikastua, sillä kaikki maksaa.

- etenkin, kun pitää ostaa asioita Kloppisen yks-veejuhlia ajatellen:

* toinen kakkulapio
* ilmapalloja
* 1-vuotiskynttilä kakkuun
* Kertakäyttölautasia sekä -lusikoita
* lautasliinoja
* tähtimuotti kakun koristeluun
* kakulle jokin kiva alusta/astia
* astia muffinseille ja kekseille?
* valokuvakehyksiä, että saan tehtyä Kloppisen 1-vuotiskuvista sellaisen kollaasin seinälle
* makuuhuoneeseen valkoisia lipastoja kaksi kappaletta sekä ehkä uudet yöpöydän valaisimet (siis kaikki vieraathan hengailevat synttäreillä juuri nimenomaan meidän makuuhuoneessa, kyllä kyllä...)
* olohuoneeseen uudet verhot
* talvikukat ulos.

Ne kukat pitäs myös istuttaa ruukkuihinsa. Ja vanhat puolikuolleet kesäkukat pitäs ottaa ruukuista ensin pois. Niin ja sitten pitäisi liimata uusia kuvia Kloppisen valokuvakansioon, sillä ajattelin laittaa sen katsottavaksi synttärivieraille.

Joku (järkevä) kai neuvoisi ottamaan iisimmin ja jättämään kotiin liittyvien ostamisen myöhemmäksi, mutta kun sitten ihan kohta pitääkin jo synnyttää ja sitten olla kotona vastasyntyneen kanssa. Ehdi siinä sitten saada sisustusmaanisuus-kohtauksia kahden pienen kanssa. Ja sitä paitsi, onhan se nyt kiva, jos koti olisi oikein kuosissa, kun täällä kerran synttärijuhlia vietellään. Ja että tosiaan olisi valmista, kun Jäpikän kanssa tulemme kotiin.

Olen kovasti pohtinut jo sitäkin, että miten käy tälle blogille Jäpikän synnyttyä. Hiljeneekö tämä täysin kokonaan vai paljon vain? Missä välissä jatkossa postailen? Miten jaksan ja ehdin? Ehdinkö enää? Toivottavasti ehdin, sillä tämä kanava purnata asioista on minulle melkoisen tärkeä henkireikä.


Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivon mukaan ehdit/jaksat vielä kirjoittaa. Itse olen hieman miettinyt toisen tekemistä putkeen ja aavistuksen kiinnostaa selviääkö siitä hengissä ;-DD

Tiina

Nina kirjoitti...

No mutta sehän selviää sitten tätä blogia lukemalla! ;) :D Lähipiirissä on muutama selviytyjä, mutta itsekin olen skeptinen. :)