perjantai 21. syyskuuta 2012

Vielä vähän ulkovaatteista.

Montakohan monituista kertaa olen täällä ja live-elämässä motkottanut, että tuollaisen vauvan/taaperon pukeminen on aivan älyttömän hankalaa? Jos siis kyrpii TAAAAAAAS lukea tätä marmatusta, niin var så god, jätäpä lukeminen suosiolla väliin tällä kertaa.

Vastasyntyneen (=Kloppisen) pukeminen talvella oli ihan älyttömän vaikeaa. Ainakin minulle. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä, joten tottakai vauvan pitäminen lämpimänäkin oli aika keissi. Jotenkin kuvittelin, että myöhemmin sitten on helpompaa - osaahan lapsi jo muutaman vuoden ikäisenä ehkä kertoa, että onko kylmä vai kuuma. No, nyt kun Kloppinen on viittä vailla yks vee, niin ihan yhtä mysteeriä on pukeminen edelleen. Olen miettinyt aivan kuumeisesti Kloppiselle talvivaatteita sekä tietysti syysvaatteita. Lähinnä ulkovaatteita. Mitä hää tarttee, mitä ei? Rahaa on palanut aika hyväsesti tässä projektissa, ja ns. turhakkeitakin on tullut varmasti shoppailtua, mutta minkäs minä itselleni mahdan.

No, tässä ulkovaatekaapin sisältöä asusteineen päivineen:

Ohut välikausitakki 74 cm, Lassien välikausihaalari 74 cm ja Polarn O. Pyretin windstopperfleecehaalari 74 cm. Vaikka sisävaatteista menee tällä hetkellä 80 cm vaatteet, niin silti molemmat haalarit ovat aika reiluja ja punteiltaan liian pitkiä.




Enpä voinut vastustaa näitä POP:n fleecehaalareita, vaan huusin myös Jäpikälle syksyyn/alkutalveen omansa... :) Otin koon 50 cm, sillä Kloppisen kanssa kirosin yltiösuuria haalareita esimerkiksi turvakaukaloon laitettaessa, mutta tämä koko on kyllä todella pikkuruisen näköinen. Saapa nähdä, onko tämä yksi näistä hankkimistani turhakkeista, eli ei mahdu koskaan päälle?


Sitten asusteita: muutamat tähtipipot, joista tuo musta-valkoinen on aika reilu. Liekö ensi kevään hattuja? Villervallan pipassakin on tähti, can you see it?



En voinut vastustaa myöskään tätä ihanaa H&M:n pehmoista neuletta. Tämän ajattelin laittavani Kloppiselle päälle 1-vuotiskuvaan, olettaen että kuvaus ulkona syysmaisemassa onnistuu.


Syksyksi kamppeet on aika lailla kasassa, vain syyskengät uupuvat. Ja nekin on hommattava pian, sillä jos tosiaan tuo mainitsemani kuvaus on pihalla, niin pitäähän pojanklopilla olla jalassa kengät. Huutiksesta löysin aivan tajuttoman törkeen makeet ruskeat Converse-nilkkurit pörrövuorella, mutta eikö joku pirulainen ne sitten napannut silmieni edestä. Perhana, olin ihan rikki.

Sitten ne talvikledjut. En tiedä onko talvitakilla mitään virkaa vielä, mutta sellaisen kuitenkin ostin 80 cm koossa H&M:lta. Oli niin söpökin. En tiedä, että pitäisikö tälle kaveriksi ostaa toppahousut? Itse olin nähkääs ajatellut, että tämä rotsi olisi näpsä autoreissuilla, kauppareissuilla ja sen sellaisilla.


Haalareita löytyy tällä hetkellä kaksin kappalein: Molo Kids 86 cm ja Ticket to Heaven Baby Baggie 86 cm. Jälkimmäisen käyttöä tänä talvena hiukan epäilen, on se vaan sen verran suurta kokoa, mutta saas nähdä. Molon haalarikin on aika reilu ja pahoin pelkäänkin, että alkutalveen pitää hommata vielä joku haalari koossa 80 cm. Ukkokulta on ihan helisemässä näiden talvikamppeiden kanssa, mutta pitäähän niitä nyt olla, hei haloo.



Ja sitten ne lämpimämmät talviasusteet. H&M:lta ostin pipa-hanskat-kauluri -setin sekä villasukat.


Ja kunnon paukkupakkasille ja ulkoiluhetkiin on Molo Kidsin ihanan pehmeä fleecevuorinen hattu sekä hanskat. Näillä kelpaa mönkiä siellä hangessa, ei mene kylmä eikä märkä läpi. Tähtiä, tähtiä, jee, jee. <3


Talvikenkiä yritin tsekkailla käytettynä, mutta joko ne olivat ihan naurettavan huonossa kunnossa tai sitten hyväkuntoisia myytiin milteipä uusien hinnalla. Öö, nou tänks, ostan sitten ihan uudet itsekin suosiolla. Brandoksella oli nämä Muumi-saappaat jonkin sortin halvennuksessa, joten tilasin ne hetimiten meille koossa 20-21. Eilen kun sovitin näitä Kloppiselle, niin arvelisin niiden olevan parin kuukauden päästä just passelit. 


Olen muuten ostanut jotain jo ensi keväällekin. Naurakaa pois. Näitä supersöpöjä Tretornin muumikumisaappaita en vain voinut vastustaa ja arvelen, että koko 22 olisi aika passeli Kloppiselle ensi keväänä. Toivottavasti! Hinta ei päätä juuri huimannut, huusin nämä huutiksesta nimittäin kuudella eurolla. Kuvitelkaa näiden kanssa joku ihanan fresh turkoosi tai vaaleanvihreä keväthaalari, oijoi! <3


Talveksi pitäisi ostaa ainakin fleece/neulepuku haalarin alle laitettavaksi. Olisikohan ne sitten sitten siinä?


Nina

Ps. Kloppinen nukkui aamupäikkäreitänsä huimat 20 min. Jippii - siinä ajassahan saa aikaiseksi... ei mitään?

Pps. Jogurtticashewpähkinät ovat syntisen hyviä. Kun on kädet pähkinäpussissa, niin ei saa senkään vertaa mitään aikaiseksi. Onneksi viikonloppu on ihan käsillä.

Ei kommentteja: