keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kuolaus(tilaus)lista Zalandolle.

Uutta nettikauppa Zalandoa tykitetään nyt joka tuutista, joten tottahan toki minä, shoppailun ruhtinatar (vaatimattomasti lempinimesin itseni...), kävin sitten itsekin tsekkaamassa, että mitä kaikkea sieltä oikein löytyy. Ei olis kyllä pitänyt. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt ja pelkäänkin, että kohta se Visa taas vinkuu ja banjot soi. 

Syksyn ja talven kolkutellessa ovella sitä huomaa joka vuosi tarvitsevansa (tai ainakin sillä silmällä katsovansa) saappaita ja nilkkureita. Minun ostoslistassani ovat mustat saappaat ja ruskeasävyiset saapikkaat kohtuullisella korolla sekä tietysti tähän syksyyn jotkut kivat nilkkurit. Tässä muutama kiva ehdokas ostoskärryyn laitettavaksi:

 

 


Ja ah, yhdet ihanat Guessin nilkkuritkin siellä olisi...


Ruskeasävyistä veskaa en toki tarvitse, mutta mikäs sitä estää niitä aina kuolaamasta... Ja tuo Iron Fistin lompakko, voi että:

 Mutta tiedättekös, suurimman vaikutuksen Zalandolla minuun teki Koti-osio. En olisi ikinä uskonut mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy: sisustustyynyjä, kenkätelinettä, valokuvakehyksiä, astioita, leikkuulautoja (tuo ihana Bambi, miau <3) ja toilettitiloihinkin tavaraa. Näistäkin jotain saattanee eksyä ostoskoriin saakka... 


Kuvat pöllitty Zalandon nettisivuilta. 


Onko jollakulla kokemuksia Zalandosta? Oliko tilaaminen helppoa, toimitus nopeaa, palvelu kiitettävää?

Ja miettiikö joku muu nettiliittymän katkaisua vain sen vuoksi, että pääsy nettikauppoihin vaikeutuisi?


Nina

Ei kommentteja: