perjantai 19. heinäkuuta 2013

Häähöpinää ja ihmisrääkkäystä.

Viimeiseksi askartelupostaukseksi tämä ei vieläkään jää, sillä muutama juttu on vielä esittelemättä. Ja tekemättä. Kuten jo joskus aikaisemmin totesin, niin minusta on kehkeytynyt sellainen askartelija-tuunaaja, etten olisi koskaan uskonut. Ja tämähän ei siis todellakana ole mitään pakkopullaa, vaan suorastaan rakastan tätä suunnittelua ja ideointia sekä myös toteuttamista. Moni saattaakin siis ajatella, että voi tsiisös, mitä kaikkea turhanpäiväistä olenkaan häihimme tehnyt, mutta ne ovatkin meidän häät ja minähän teen pahvista vaikka vieraille penkit, jos siltä tuntuu.

Ensimmäisenä esittelyyn hääbingo-laput. Tämä ideahan on nähty ja toteutettu monen monessa hääblogissa ja niinpä mekin tästä Ukkokullan kanssa innostuimme. Etenkin, kun todella moni morsio kehui tätä ohjelmanumeroa vuolaasti, että häävieraat ovat olleet tästä ehkä eniten innoissaan. Tokihan me siis testaamme, miten tämä iskee meikäläisiin. Laput ovat itsetehtyjä, Wordin kanssa taistelun tuotoksia, luonnonvalkoiselle kartongille tulostettuja. Eivät siis todellakaan mitään graafikon käsialaa, ja sen kyllä huomaa. Mutta kyllä nämä kehtaa esille laittaa.

Bingolappuja on viisi erilaista - asiat ruuduissa ovat samoja, mutta niiden paikat vaihtelevat. Ja bingoa olisi tarkoitus pelata kolme kierrosta, joten pitäisi ostaa kolme palkintoakin. Vaan mitäköhän ne palkinnot voisivat olla...


Bingon toisella puolella on menu ja ohjelma. Ukkokultahan teki jo melko pian hääsuunnittelujen alkaessa selväksi, että meidän häihin ei niitä kolmiotötteröitä tule. Minusta niissä tötteröissä ei ole mitään vikaa, mutta pidän kyllä kieltämättä meidän toteutuksesta enemmän. :)
Eilen valmistui lopulta myös itse askartelemamme hääalbumi. Sisältöä en teille aio paljastaa, en edes vähää, sillä albumin sisällön koen todella henkilökohtaiseksi... Mutta siis lyhyesti: kirja sisältää päivämääriä ja merkittäviä hetkiä suhteemme ajalta - koska tapasimme, koska aloimme seurustella, koska teimme raskaustestin, koska vaihdoimme kihlat jne. Lisäksi olen koristanut sivuja valokuvilla sekä asiaan sopivilla Facebook-päivityksillä. 

Sisällöstä tuli hieno, mutta tuo kansi vähän tökkii... Ensinnäkin tuossa kuvassa varsinkin näyttää, että pitsit ovat vinossa ja nuo pitsien pääthän vasta vinot ovatkin - niistä en suoria saanut, vaikka miten yritin. Ja jotenkin tuo typokin tökkii. Mutta kai me tällä mennään. Ukkokulta tuskin antaa minun aloittaa askartelua alusta, kun häihin on enää reilu viikko? ;)No, ei-niin-onnistuneesta askartelusta askartelujeni lempilapseen: buffet-pöydän menukylttiin. Tuohon lautaselle on tarkoitus tulostaa vielä kartonkilappu, jossa siis luonnollisesti vielä lukee, että mitä tänään syötäisiin. Olen tähän kylttiin niin tyytyväinen, että! Lankkua meillä oli itsellä, samoin valkoista maalia, joten tätä varten piti ostaa ainoastaan Ikeasta lautanen ja Huuto.netistä bongasin nuo ihanat vanhat aterimet. Lautanen ja aterimet kiinnitettiin silikonilla, joten kyllä muuten pysyvät paikoillaan. :)Mitäs tuumitte - eikö tullut aika mahtava ja näyttävä koristus buffa-pöytään?

Vielä on tosiaan muutama juttu tulossa esittelyyn. Ehkäpä myös alla olevan selkeän kuvan mukainen juomakyltti baaritiskille. Ukkokulta tajusi tästä kyllä heti ideani. Tajuatteko te? :D


Eilen pääsin relaamaan kauneushoitolan penkkiin, sillä minulle tehtiin jos jonkinmoista hoitoa kasvoille ja värjättiin kulmakarvat. Kaikin puolin reissu oli ihana ja rentouttava, mutta se kasvojen puhdistus... Siis sillä tikulla/neulalla/millä lie kidutusvehkeellä, tiedättekö? Hyi helevetti, että se voikin olla jäätävää! Minulla ainakin silmät vuotaa vettä solkenaan ja kädet ovat hiestä märät, kun puristan niitä nyrkkiin.

Aikanaan luulin, että kosmetologi teki jotain väärin, kun puhdisti ihoani. Ettei sen puhdistuksen kuuluisi sattua noin helvetisti, mutta myöhemmin olen tajunnut, että kyllä se joka penkissä sattuu. Kasvoissa on kyllä kohtia, joissa kipu ei ole niin kova, mutta sitten ne kohdat, joissa sattuu... Niin jumalauta se myös sattuu.

Uh, onneksi tuo reissu on takanapäin. Ja toivottavasti sädehdin sitten puhtaan, heleän ihoni kanssa hääpäivänä kilpaa auringon kanssa. Mikäli hän suvaitsee näyttäytyä. Forecan 10 päivän sääennuste lupailee edelleen +24 astetta ja puolipilvistä säätä - sopii meille! Perinteiset kauhuskenaariot sään suhteen olisivat juurikin se armoton rankkasade tai sitten hillitön helle +30 astetta. Näissä olosuhteissa tekee nimittäin jo tiukkaa olla sädehtivä ja heleä... 

Nina

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Teidän häät on varmasti todella kauniit. :) Pakko sanoa ettei vahingossakaan jää sanomatta, että ihan mahdottomasti onnea teille ja viettäkää upeat häät! :)

Nina kirjoitti...

Oi ihanaa, kiitos jo etukäteen! <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
mukava lukea teidän häistä postauksia ! :) Upealta näyttää kaikki! Miten hääbingo loppujen lopuksi upposi vieraisiin?

Nina kirjoitti...

Moi, kiva jos ovat postaukset uponneet. :) Hääbingo oli kyllä hauska juttu - upposi sekin. Kuulemma asioita vähän lavastettiin ja bingoja huudeltiin kaason puheen jälkeen: kaaso itki ja morsian itki. :D Oli hauska ja erilainen ohjelmanumero, suosittelen.