maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hääviikon startti!

Nyt se on täällä, jumanskekka, meidän hääviikko! Me mennään tällä viikolla naimisiin. Tuntuu melkoisen uskomattomalta. Ihanalta. <3

Vielä jokin aika sitten fiilis oli vähän sellainen, että eiiiii, ei vielä - haluan nauttia tästä hössötyksestä ja suunnittelusta vielä hetken. Nyt fiilis on epäuskoinen ja odottavainen. En voi uskoa, että ihan oikeasti tällä viikolla minä vielä astelen pohjoismaiden pisintä käytävää pitkin ja samalla taas en malta odottaa, että vihdoin saadaan kovasti suunnitellut ja odotetut bileet käyntiin. Lisämausteensa kaikkeen tuo odottavaiset, innokkaat vieraat. Kuulemma siellä sun täällä odotetaan jo kuumeisesti meidän juhlia. Iiiiiks, toivottavasti onnistutaan luomaan odotusten mukaiset juhlat. Tai oikeastaan ylittämään kaikki odotukset. Kukapa hääpari ei haluaisi, että ne omat juhlat olisivat kaikkien mielestä aivan mahtavat ja niistä puhuttaisiin pitkään... ;)

No, on tässä muutama hento pilvikin kaiken aurinkoisuuden tiellä. Kerronpa ne nyt, jotta loppupostaus voisi olla vähän pirteämpi sävyltään. Muistatteko, kun postailin joku aika sitten Myrkyttäjistä? No, meidän perhepiirimme Myrkyttäjä päätti sitten perjantaina, viikkoa ennen häitä, ettei hän ole tulossa häihimme. Hän ei edes vaivautunut kertomaan/ilmoittamaan asiasta itse, vaan asia tuli ilmi, kun juttelimme bestmanin kanssa ihan muita juttuja.

Teki mieli räjähtää - kuka vittu voi olla noin lapsellinen ja typerä?! Kuka aikuinen ja sivistynyt ihminen päättää olla tulematta ilman mitään hyvää syytä viikkoa ennen, kun varmasti jokainen älyää kuinka helvetisti hääpari panostaa päivään vieraita ajatellen?! On varattu ruuat, juomat, on askarreltu paikkakortit, mietitty pöytäjärjestys... Sitten jätetään tulematta. Äärimmäisen epäkunnioittavaa meitä kohtaan, mutta myös hänen miestään kohtaan. Onhan kyseessä sukujuhla, joten arvaahan sen, että juhlissa ihmetellään mihin bestmanin vaimo oikein jäi...

Eikä siinä edes kaikki - tämä Myrkyttäjä on marissut äidilleen kuinka meidän häissä on niiiiiin paljon tekemistä. Tosiasiassa me emme ole mielestäni pyytäneet heitä tekemään juuri mitään: vain hakemaan pari sinkkivatia kaupasta ja miesten häävaatteet vuokraamosta (se kun sijaitsee satojen kilsojen päässä meistä juurikin bestmanien kotikonnuilla) ja tulemaan viikonloppuna hieman auttamaan meitä juhlapaikan kuntoonlaittamisessa, joka kyllä sekin jää täysin meidän ja kaasojen kontolle, sillä juhlapaikalle on tarkoitus mennä jo perjantaina aamulla ja bestmanit saapuvat etelään vasta iltapäivällä. Pyysimme, että joskos bestmanit voisivat hakea tienvarsikyltit sunnuntaina. Siinä ne tekemiset. Ei mielestäni kohtuutonta lainkaan. Pikemminkin päinvastoin - minusta hääseurueen "velvollisuus" on auttaa ja tehdä.

No, tämä Myrkyttäjän äiti oli sitten alkanut selittää Ukkokullan äidille kuinka meidän häissämme on sitten valtavasti muilla tehtävää. Kunnes Ukkokullan äiti aka Anoppi oli tuumannut, että mitä tehtävää muilla muka on - että X ja Y tekevät asiat kyllä aivan itse. Oli Myrkyttäjän äiti mennyt aika hiljaiseksi. Anoppi oli kuulemma nauttinut tilanteesta suuresti. :)

Tämän lievän verenpainetta nostattavan tilanteen jälkeen huomasin, että rakas esikoislapseni Kloppinen oli poistanut koneeltani Spotifystä yöksi tehdyn musalistan. Teki mieli itkeä ääneen, sillä olen kasaillut musalistoja päiväksi ja yöksi valehtelematta kuukausia. Tulipa tälle vikalle viikolle sittenkin jotain askaretta lisää. Ja ei tarvitse muuten pojan enää katsella Kaapoa tällä läppärillä...

Olen ollut kummallisen tyyni ja rauhallinen kaikkien hääjuttujen kanssa, mutta ilmeisesti nuo kaksi edellämainittua asiaa saivat kehossa aikaan sellaisenkin myrskyn, että jokin pöpöhän se sieltä iski. Lauantaina tunsin, miten kroppa tuntuu todella raskaalta ja väsyneeltä, kurkku kipeältä ja pää kuumeiselta. Räkä ei sentään vielä lennä, mutta ei olo vielä oikein normaalikaan ole.

Ostin muuten Biothermin Aquasource Deep Serumia. Ihan vaan siksi, että jos tämä morsmaikku on yltä päältä räässä lauantaina ja nenä on kirkkaanpunainen ja siitä roikkuu kuivuneita ihokrämmäleitä, niin ainakin se iho on ihan hillittömän heleä ja ihana ja puhdas ja mahtava ja kaunis, eikä kukaan sitten missään nimessä huomaa, että aijaa - aika jäätävä flunssa tolla.


Ja tuote on muuten ihana! Seerumi lupaa välittömästi kosteutettua ihoa, heleyttä ja pehmeyttä - ja tämä litku tekee sitä ihan kaikkea! <3 Ei mikään halpis ostos, ovh Sokoksella oli 59,90 €, mutta jos nyt silloin tällöin ihonhoitoa tehostamaan... ;)

Viikonloppuna saatiin aikaiseksi häiden lautasliinat. Ensin ajattelimme, että ei hitto mikä homma näissä onkaan, mikäli mielimme toteuttaa visiomme, mutta sitten kun niitä lähti tekemään, niin eipä siinä niin kova homma ollutkaan. Ja lopputulos oli ihan huippu! Kyllä kannatti rullata sormet vereslihalla <3
Hääbingoon löytyi just täydellisiä pikkukyniä Tigeristä. Putkilo maksoi 3 euroa ja siinä oli 48 puukynää. Eli kaksi purkkia riitti meille eikä menty konkurssiin. Hetki funtsittiin, että mihin ihmeeseen se kynä kattauksessa sijoitetaan, kunnes sitten välähti...Tadaa! 

Lautasliinoiksi halusin Dunin Brilliance -lautasliinoja. Ne ovat ihanan jämäkkää materiaalia ja kimmeltelevät kauniin juhlavasti. Ja siitäkös harakka diggaa. ;)


Muistin muuten tuossa juuri, etten ole esitellyt muutamaa juttua, jotka tilasin Juhla Centeristä jo monta viikkoa (kuukautta?) sitten. Mutta siis tässä ne ostokset tulevat: Just Married -viiri, Just Married -karkkeja sekä kenkien pohjiin tarroja. Tilaus tuli uskomattoman nopeasti, ja muutaman tavaran palautuskin sujui moitteetta, joten en voi kuin suositella tuleville morsiammille tätä nettikauppaa.

Mukavaa viikkoa kaikille! Uusia lukijoitakin on muutama ilmestynyt, tervetuloa remmiin! <3


Nina

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi että teille tulee kyllä upeat häät! :)

Nina kirjoitti...

:) :) :)