keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Samalla aaltopituudella.


Meillä oli eilen tapaaminen hääkuvaajamme kanssa ja mieli on nyt superhyperhyvä! Meillä oli näyttää kuvaajalle kuvia, joista pidämme ja jollaisia toivoisimme kuviemme ehkä olevan. Ja arvatkaa mitä - kuvaajamme oli kuvista tosi liekeissä! Hän kehui kuvien tyyliä, ja sanoi itse henkkoht pitävänsä juuri tämän tyylisistä kuvista. Muutama tuon tyylinen kuva puuttui kuulemma hänen portfoliostaan, mutta eipä taida puuttua kauan... ;)

Olo on luottavainen. En missään vaiheessa ole epäileväinen ollutkaan, mutta nyt voin ainakin rauhassa keskittyä meidän huippupäivään eikä mitään valokuvausta tarvitse miettiä. Asiantuntijat osaa. Ja tottakai osaa, mehän valitsimme tämän kuvaajan juuri hänen tyylinsä ja portfolionsa vuoksi.

Tässä kuvapaljoutta, jotka inspiroivat meitä ja ihastuttivat kovin kuvaajaa:


 

 


Ja sitten vielä kuvia tästä vastustamattomasta kuvasarjasta, jota olen tainnut hehkuttaa joskus ennenkin...

Kaikki kuvat Googlen kuvahausta sekä hääkansioni syövereistä.

Kuvausta, ja oikeastaan ihan kaikkea muutakin, varjostaa vain tällä hetkellä otsaan ilmestynyt akne. Tiedän tämän johtuvan vain ja ainoastaan ehkäisypillereiden lopettamisesta. Olen nimittäin kokenut tämän ennenkin, kuten jo kerroinkin. Vituttaa aivan helvetisti. Miks just nyt - just nyt, kun olen menossa sen yhden ainokaisen kerran elämässäni naimisiin? Muuten ihoni on virheetön. Jos niitä atoopisia kuivia läiskiä ei lasketa. Näpyn näppyjä eikä epätasaisuuksia muuten ole. Olen kerran tai pari jo kironnut päätöstäni lopettaa niiden pillereiden syönti...

Helpotusta on toivottavasti luvassa huomenna, sillä menen yksityiselle naistenlääkärille hankkimaan ehkäisyä ja aion tehdä harvinaisen selväksi, että tavalla tai toisella hormonitasapainoni on palautettava ennalleen, ettei naamani näyttäisi tältä hääpäivänä. Jotain samankaltaista hormonia tai jotakin kehoni näköjään kaipaa. Kai. Äh, toivottavasti kohdalleni sattuu hyvä lääkäri, joka ymmärtää ja tajuaa jotain. Se kun nimittäin ei ole itsestäänselviö edes yksityisellä. Niin, sekin vituttaa, että joudun menemään yksityiselle ja hassaamaan siihen rahaa, mutta minkäs teet, kun ehkäisyneuvolan lääkärit ovat heinäkuun lomalla.


Nina

Ps. En ymmärrä mitä kehossani noin muutenkin tapahtuu, mutta painoni on pysynyt siinä 58 kilossa, vaikka olen syönyt justiinsa mitä mieli tekee... Tuoreet ihanat mansikat esimerkiksi sulalla suklaalla valeltuna, kröhöm... :D Ihan kuin olisin palautunut ennalleni, sellaiseksi kuin olin ennen raskauksia eli saatoin syödä mitä tahansa ilman että se näkyi missään. No, en toki valita. ;)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ihania nuo sinun valitsemat tunnelmakuvat. Jos joskus menen itse naimisiin, haluaisin jotain tuon tyyppistä hääkuvaa itsellenikin. Sellaiset studion pönötyskuvat ovat jotenkin niin tylsiä!

Nina kirjoitti...

Niiiiiin samaa mieltä! :)