torstai 4. heinäkuuta 2013

Rulla juuttikangasta.

Ensinnäkin pakko hehkuttaa hääblogeja - luen ja seuraan varmaan kymmeniä blogeja (joita en ole kyllä päivittänyt tähän blogini luetteloon... Höh.) ja muutamat morsmaikkubloggarit astelevat kuulkaas ylihuomenna vihille. Hassua miten sitä myötäelää näiden ventovieraiden hetkeä. Ihan samalla tavalla kuin odotusaikana oli pähkinöinä, kun joku kanssabloggari lähti synnärille. Hääasiat iskevät minuun ihan tuhatta ja sataa, ja ihan päivittäin klikkaan samat blogit monta kertaa läpi, että joskos siellä olisi jo uusi postaus...

Että kaiketi tässä jonkin sortin häähulluutta eletään. En tunne itseäni kyllä mitenkään mahdottomaksi bridezillaksi, enkä kovin stressaantuneeksi. Jännitys, sellainen positiivinen iiiiiiiiiih-jännitys, puskee vähän väliä läpi. Tekisi mieli vain päivittää jatkuvasti Facebookia, että MITEN meidän häihin voi olla enää kolme viikkoa ja risat?!

No, kilahdin minäkin eilen. Mutta hiton hyvästä syystä. Askartelin meidän hääalbumia/vieraskirjaa monta tuntia leikkaamalla ja liimaamalla siihen kuvia ja tulostamiani Facebook-statuksia. Ja kaikki meni ihan hyvin. Olin tekemässä viimeistä sivua, kunnes kirjoitin tussilla päivämäärän väärin. Eikä kyse oli vain päivämäärästä, vaan kuukaudesta! Vittu! Eli se on jo sen verran iso moka, että jotain pitää keksiä. Pohdin jo, että tulostaisinko päivämäärät kartongille ja liimaisin joka sivulle sen päivämäärän? Että se näyttäisi ihan tarkkaan harkitulta yksityiskohdalta, eikä virheen peittelyltä? Äh, otti muuten päähän ja paljon.

No mutta hei - jotain positiivistakin: löydettiin Ukkokullan kanssa juuttikangasta/pellavakangasta ja ostettiin sitä iso rulla, sillä tästä askarrellaan pöytiin kaitaliinat. Alkuperäinen ideahan oli valkoiset kaitaliinat, mutta koska sellaisia ei mistään löytynyt tai ne olisivat tulleet järjettömän kalliiksi, niin päädyimme tähän juuttikankaaseen. Joka itseasiassa taitaa sittenkin olla parempi idea. Kaitaliinojen lisäksi siitä voisi tehdä kaikkea muutakin. Pitikin mennä sitten googlettamaan ideoita - niitä kun tuli vaikka kuinka: 


 

Kuvat löydetty Googlen kuvahaulla.

Eli jos juuttikangasta jää yli, niin ei todellakaan haittaa. ;)

Ukkokulta kyllä hieman ahdistui, että pakkoko noita inspis-kuvia on enää katsoa, että et kyllä ala keksiä uusia ideoita ja torpata vanhoja. No, en kai. Jalostan niitä vanhoja vain paremmaksi... ;) Miehet. Ei ne vaan tajuu.

Paljastelen teille sitten myöhemmin, että mitä meidän juuttikangasrullasta sitten oikein syntyi. :)


Nina

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Hei, löysin vasta blogisi ja vaikuttaa ihanalta :) Itselläkin olisi tarkoitus viettää häitä ensikesänä täällä Turussa.Mistä löysitte juuttikangasta ison rullan ? Mäkin tarvitsisin sitä! Tuntuu,että se on aika hintavaa paikoissa ainakin joista itse olen katsellut.

Nina kirjoitti...

Moi, hääjutut taitaa olla aika tien päässä, mutta tervetuloa remmiin kuitenkin! :) Juuttikangasta me löydettiin Jätti-Rätistä ja aika edullista se ainakin minun mielestä oli. 13,5 metriä maksoi yhteensä 67,50 € eli 5 € metri. Ihania hääsuunnitteluhetkiä! :)