keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Täällä taas!

Siis mihin se puoltoista viikkoa taas hujahti täällä blogin puolella? Mitään maatajärisyttävää ei ole tässä välissä tapahtunut, mutta tekemistä on kyllä riittänyt. En saata enkä kykene käsittää, että ensi viikolla on vuorossa meidän häät! Olen nimittäin suu auki ihmetellyt kuinka lempihääbloggarit ovat astelleet alttarille ja ne hääjärjestelyt ovat sitten olleet siinä.

Meillä on onneksi kaikki aivan reilassa. Tekemistä riittää toki, mutta onhan tässä näitä päiviäkin. Vaikka tarkoitus olisi, että ensi viikko olisi mahdollisimman rela ja mitään ei enää tarvitsisi askarrella veren maku suussa ja avioero mielessä. ;)

Minä olen kyllä uskomattoman tyyni - tyyntä siis myrkyn edellä?

Jotenkin mitä lähemmäs hääpäivää pääsemme, oloni vain varmenee ja huojenee. Siis tottakai jännittää, universumin perhoskanta siirtyy vatsani uumeniin pelkästä ajatuksesta, että pitäisi lähteä kävelemään isäni kanssa käsikynkkää kohti alttaria. Mutta mitään ressiä ei oikein ole, uskomatonta kyllä.

Ukkokullalla sen sijaan on... Hänestä taitaakin kuoriutua meidän suhteemme bridezilla. Ukkokullalla pinna on kireällä ja jatkuvasti hän hoputtaa minua tekemään milloin mitäkin. No, hyvin pian häähössöilyt jäävät historiaan, joten minä ainakin aion nauttia tästä kaikesta touhusta, kiireestä ja hössötyksestä täysin rinnoin.

No, viimeisen puolentoista viikon aikana on tapahtunut kaikenlaista:

1. Suunnittelimme häämenun ja hääkakun. Meillä oli jälleen ihanat rehvit ihanalla juhlapaikalla ihanan emäntämme kanssa. Ja häämenu näyttää nyt siis tältä - simppeliä, herkullista ruokaa ilman mitään sen kummempaa hifistelyä:

Hedelmäinen mansikka-vuohenjuustosalaatti
Coleslaw-salaatti
Broilerpastasalaatti

Lämmin savulohi
Sillikaviaarinapit
Graavilohituorejuustorulla

Wanhan Tallin kasvisgratiini
Keitetyt perunat
Harmaasuolattu paahtopaisti
Lihapullat
Pekoni-suppilovahverokastike

Foccaccia-leipä & tuorejuustolevite

Punaviini, valkoviini, maito, vesi, mehu, kotikalja.

Hääkakku
Pullakranssi
Wanhan Tallin piparit
Kahvi, tee, mehu.

Yöpalaksi syödään buffet-pöydän rippeitä.

Hääkakkumme on ihana sokerimassakuorrutteinen unelma, jonka täytteenä on suussasulavaa mustikka-mascarpounejuusto-mousse -täytettä. Ah, se maistui fantastiselta. <3 Hääkakku tulee näyttämään kutakuinkin tältä:

Kuva jostakin netin syövereistä.
2. Olen askarrellut hääautoomme kyltin sekä ostanut pienen skumppapullon automatkan ajaksi. Vielä pitäisi ostaa pikarit. Ja vähän hotsittaisi askarrella jotain kolisevia purkkeja auton perään, mutta Ukkokulta ei näistä ihan kauheasti innostunut... Hmph.


Tämmösii mä tahon! <3 Kuva en muista mistä.
3. Pojille häävaatteet check. Housut check. Kengät check. Henkselit check. Kloppinen sai punaiset Converset ja Jäpikkä Hassuli-mokkasiinit. Mokkasiinien hakureissulla mukaan tarttui myös ylisöpis Muumi-jumpsuit Jäpikälle. Vaikka mitään ylimääräistä ei saanut ostaa. Hups.






4. Huomenlahjakuvaus Ukkokullalle on nyt suoritettu. Kyllä jännitti, voi hitto, että jännitti. Ja tuli opittua, ettei olekaan se mallina olo ihan yksinkertaista ja helppoa. Kuvia, tietysti sellaisia joista on naama sutattu, saattanen teille vilautella muutamia, mikäli tahdotte. Ukkokullalla kun on edelleen porttikielto tänne blogin puolelle. ;)

5. Löysin aivan huippukosmetiikkatuotteen! En ole hetkeen hehkuttanut mitään kauneustuotetta täällä, joten nyt on korkea aika. Etenkin, kun käteen tarttui tuote, joka sen hypetyksensä ansaitsee. Garnierin Ultimate Beauty Oil - ihana tuoksu, ihana koostumus, ihanan pehmoinen iho. Tykkään ja kovaan käyttöön jäi. <3


6. Ukkokulta vietti polttareitansa viime lauantaina, joten nyt on "pakolliset pahat" suoritettu ja aivan juuri kohta on aika mennä naimiaisiin. Jaiks! <3

Hääaskartelujakin olis vaikka mitä esiteltävänä, mutta jospa naputtaisin niistä vaikka ihan oman postauksensa... Nyt nimittäin pojat mölisevät kummatkin sängyissään - aika herätä ja aloittaa aamutoimet.


Nina

Ei kommentteja: