tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kohta työn alla: hääkynnet.

Odottelen kuumeisesti Ukkokullan saapumista kotiin - hänellä alkaa nimittäin viikon mittainen loma! Siinä ne kesälomat tälle kesää sitten ovatkin, kun työpaikka on uusiutunut uudessa firmassa, mutta ei hätiä mitiä. Palkka on jatkossa parempi ja Ukkokulta on innokkaasti lähdössä uusiin haasteisiin. Hyvä niin.

Ennen kaikkea odotan Ukkokultaa siksi, että sillä sekunnilla kun ulko-ovi käy, niin minä alan askarrella itselleni hääkynsiä. Olen jo pitkään etsinyt inspiskuvia hääkynsi-ehdokkaista, joten seuraavien kuvien lähteitä on jälleen miltei mahdottomuus kertoa (Google?). Noloa ja ammattitaidotonta. Hey, that's me! ;)

Mutta siis - näistä tyyleistä ja ideoista minä inspiroiduin ja jotakin tämän kaltaista saattaa olla minun hääkynsissänikin:


Nämä Love-kynnet ovat niiiiiiiiiiiin suloiset! <3


...toisaalta voisi olla hauska repäistä ja tehdä kynnet, jotka eivät ole niin perinteiset morsmaikun kynnet. Vaikka tällaiset:


Mutta toisaalta leopardi voi olla koska vain ja morsian vain sen yhden kerran...


Nina

Ps. Huomenna aamulla pääsen sovittamaan hääpukuani viimeisen kerran. Toivottavasti se on hyvä - sitä nimittäin pienennettiin aika hurjan paljon... Jännittää, jännittää, jännittää! <3

Ei kommentteja: