keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Polttavaa rahaa taskussa?

No eipä ole kauan!

On se sitten kumma, että kun jostain ilmestyy pätäkkää tämän neitosen lompakkoon, niin se polttelee siellä niin hullun lailla, että jotain sijoituskohdetta on aina kehitettävä. Ja äkkiä. No, nyt kun Kloppinen sai synttärilahjaksi rahaa, niin tottahan toki minun oli päästävä (ja äkkiä) ostoksille. Siis ostoksille ostamaan pojan vaatelipastoon täytettä. Tarvetta oli (ja äkkiä) jarrusukille (nyt kun seisominen ja kävelemisen harjoittelu ovat kerran parasta hupia), sukkahousuille sekä housuille.

Tuntuu, että kun ruokailu muuttuu koko ajan enemmän sormiruokailuksi, niin Kloppisen vaatteet ovat jatkuvasti likaiset. Olen kai turhan nipo, mutta jos sotku menee ihan överiksi, niin en vain pysty katsomaan poikaa tahraisissa vaatteissaan, vaan puhtaat on vaihdettava tilalle. Yksi aamu Kloppinen pulautti syömäänsä viiliä vaatteilleen ja voi tsiisös, että tuollainen "ihan oikea" maitotuote voikaan haista kunnon ehdalle yrjölle! Oli pakko vaihtaa siis koko asu sukkia myöten. Ja silti mukamas haistoin sen yrjön koko loppupäivän. Muutama vaatekappale lisää lipastossa tarkoittaa siis sitä, ettei minun tarvitse jatkuvasti miettiä pyykkäämistä eivätkä puhtaat vaatteet lopu kesken, vaikka pyykkikone viettäisikin pari ansaittua vapaapäivää - putkeen...

Kloppisen vaatteita haettiin (jälleen) Lindexiltä ja H&M:ltä. Jälkimmäiseen meillä oli lahjakortit ja näin ollen tietenkin tuntui, ettei siellä ollut oikein mitään ostettavaa. Mitään sellaista, että oivoi, tuo me otetaan! Paitsi miniminiminikoossa. Mutta eihän Kloppisen lahjakorteilla nyt Jäpikälle voi mitään ostaa. Eihän vaan? ;)No, Lindex sen sijaan pursusi kaikkea yli-ihanaa, kun sinne ei ollut ainuttakaan lahjakorttia, ja olisin voinut helpostikin hassata sinne kunnon nipun käteistä. Mukana oli kuitenkin Ukkokulta, jolla on uskomaton kyky lannistaa himoshoppailijan mania. Tyhmää.Vaikka Kloppisella kirjoja riittää, niin päätimme synttärilahjarahoille silti ostaa hänelle luukkukirjan. Ja kun löysimme luukkukirjan, mistä lähtee ääniä, niin eihän sellaista VOI jättää kaupanhyllylle! Ja Kloppinen tykkäsi. Lisäksi Jäpikkä sai oman vauvakirjansa. Vihdoin ja viimein.Tuossa Mauri Kunnaksen vauvakirjassa huumori ja tyyli upposi ihan kybällä minuun ja Ukkokultaan, ja perinteiset "Leikkaa tähän vauvan hiuskiehkura" -tyyliset vauvakirjat jäivät hyllyyn pölyttymään.
Ostin minä sitten itsellenikin vähän jotakin... :) Ensin olin aikeissa tilata Sokoksen hiustenhellimisviikoilta kampaamotuotteita, kun ne siellä kerran ovat hyvässä – 40 % alennuksessa, mutta kun näin kauppakeskuksen Hairstoressa, että kaikki tuotteet ovat puoleen hintaan, niin kelkka kyllä kääntyi. Tilaus Sokoksen nettikauppaan jäi tekemättä, sillä nämä samat haluamani tuotteet sain vieläkin vähän halvemmalla. Hurraa! Niin juu, tämä Hairstore, jossa KAIKKI tuotteet ovat – 50 %, sijaitsee Raision kauppakeskus Myllyssä.

  

Eikä siinä vielä kaikki - käväistiin lastenkirpparillakin ja sieltä löytyi myös vaikka mitä: Bamse-sadetakki fleecevuorella 7 €, mustat Everestin kurikset 4 €, Haisuli-body kokoa Jäpikkä 2 € ja kaksiosainen yöpuku Kloppiselle 5 €. Kaikki olivat kunnoltaan kuin uusia. Muikiaa, sanoin minä ja Ukkokulta.

Arvatkaapa muuten mitä ihanaista pyhäjuhlaa minä jo mietin ja täpöllä odotan? No joulua tietty! Voisko se jo tulla? Sitten olisi toinenkin kersa maailmassa, synnytys ohi ja raskauden roikkunahka lanttulaatikolla sekä kinkulla täytetty. Nam! <3 
...niitä joulutorttujakin leivon ainakin 15 pellillistä. Namnam! <3 <3


Nina

2 kommenttia:

enma kirjoitti...

Toi muumibody on aivan ihana! Kattelin sitä itekin tässä yks päivä :)

Nina kirjoitti...

Juu, ei ollut itsehillinnästä enää tietoakaan, kun tuohon bodyyn törmäsin.... :)