keskiviikko 19. joulukuuta 2012

11+1 asiaa.

Asia 1: Mummi ja Ukki olivat erityisen teräviä ja hankkivat Kloppiselle suklaattoman Muumi-joulukalenterin, sillä he varmaan aavistivat, että suklaat olisivat joutuneet kuitenkin isin ja äiskän suihin. Katselin sitten ihan muuten vaan Muumi-juttuja Lekmerin sivuilta ja tämä samainen kalenteri oli siellä myynnissä hintaan 22,90 €. Eikä siinä vielä kaikki, kalenteri oli tarjouksessa tuon hintainen. Normaalisti se maksaa 29,90 €. Whatthefff...? Niin ja Muumit tuossa kalenterissa ovat sellaisia extrasmall-kokoisia, joita ei voi Kloppiselle antaa leikittäväksi varmaan vielä teini-iässäkään tukehtumisvaaran vuoksi...


Asia 2: Olen niin ylpeä Kloppisesta, kun hän niin hienosti juo maitonsa nokkamukeista. Tuntuu, että päivä päivältä maitoa uppoaa enemmän. Nokkamukeja olen sitten joutunut ostamaan uusia ja kantapään kautta todennut sellaisen seikan, että kaikkein paras nokkamuki on sellainen, jolla on korvat. Alla näkyvässä kuvassa oleva muki siis menettelee, mutta kaipaisi ehdottomasti korvat. 

Asia 3: Miksi tutit ovat niin rumia? Tai ne kuvat niissä? Sitten jos löydät hienon tutin, niin jälkikasvu ei sitä luonnollisesti suuhunsa hyväksy. No, Tarjoustalosta kuulkaas löysin tuon tuttipaketin ja kuvat olivat ihan jees: raitoja ja tähti. Uuu! <3 Meidän jätkät eivät muuten muita tutteja ole huolineet kuin näitä Mammin tutteja.


Asia 4: Ostin kirpparilta 8 eurolla Kloppiselle tällaisia Megablockseja. Kauhea hommahan näitä oli tiskata, ja sitten Kloppinen ei näistä edes piitannut. Liekö johtui tyttöväreistä?


Asia 5: Kauheeta miten noi meidän jätkät kasvaa! Etenkin Jäpikkä - toinen ei ollut vielä 1,5 kuukauttakaan, kun 62 senttinen body meni juuri ja juuri päälle! Jäpikkä tuntuu hirvittävän pitkältä, ainakin selästä, ja onpa poijjaalla tuota vatsaakin... Isänsä poika. Kloppinen puolestaan on ollut sellainen hoikkeli poikkeli aina, mutta 86 cm vaatteita käyttää jo hänkin. Tuntuu, että jatkuvasti saa laittaa pientä vaatetta jemmaan. Ja näiden jemmojen tila on rajallinen ja lisää jemmoja kaivataan.Asia 6: Ostin pitkästä aikaa jotain itsellenikin. Kengät tietenkin. <3


Asia 7: Kloppinen on oppinut halaamaan, ja sekös vasta lämmittää mieltä. Lisäksi pojalle on jotenkin ihan yhtäkkiä huimasti kehittynyt huumorintajua. On hassu tunne hassutella oman lapsensa kanssa ja nauraa kikattaa yhdessä kaikelle pöljälle. Mainio mukula tuo meidän Kloppinen. <3

Asia 8: Kloppinen syö nykyään jo lähes kaikkea mitä mekin ja voi että kun hän tykkää. Ihan supernamsnamsomnom-herkkua olivat lohkoperunat (mausteena siis oliiviöljyä, yrttejä, pippuria, valkosipulijauhetta ja suolaa). Sormiruokailuun täydellisesti sopivia. Niin ja maistus ne meille vanhemmillekin. ;)

Asia 9: Tilasin Ukkokullalle joululahjaksi tällaisen korun. Toisella puolella on kuva minusta ja Kloppisesta ja toisella puolella Ukkokullasta ja Jäpikästä. Tekstinä on "Elämäni rakkaudet <3". Melko liikkistä, vai mitä? Mutta ainakin omaperäinen ja ainutlaatuinen lahja. Jos kiinnostuit, niin klik-klik. Vähän kyllä jännittää, että onko Ukkokulta lahjaansa kovin pettynyt, kun hän varmasti availisi mieluiten paketeistaan iPadeja ja Samsung Smart-tv:ita.Asia 10: Oli hirvittävä homma vakuuttaa Ukkokulta, että joulukuusen latvaan ostetaan parinkympin Led-tähti eikä sellaista parin euron etäisesti tähteä muistuttavaa venkulaa. Sain tahtoni läpi. Mutta oli se hirvittävä homma.


Asia 11: Siis vähän ihania ne Littlephant-jutut Lindexillä. Juu, minun ja tuhannen muun bloggaajan mielestä. Omaperäistä! <3 Jahkailuni ansiosta en saanut enää näitä himoitsemiani pöksyjä kuin Jäpikälle koossa 68. Olisin halunnut nämä nimittäin molemmille pojille. No, ostin Kloppiselle kuitenkin jarrut alle Littlephant-mallistosta. Päätin laittaa molemmat ostokset pukinkonttiin, jotta Kloppisella olisi paketteja ihmeteltävänä ja revittävänä sitten jouluaattona.Asia 12: Minä olen vetänyt naamaani niin paljon suklaata viimeisen kuukauden aikana, etten uskalla astua puntarille ennen lumien sulamista. Ihan oikeesti. Apua. Mutta toisaalta näitä ihanaisia Pandan juhlapäivänkonvehteja ei saa kuin tässä joulun tienoilla. Vai saako. Jos saa, niin älkää todellakaan kertoko.


Nina

Ei kommentteja: