maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulupukkii, joulupukkiiiii...

Dear Santa (+ minä itse, Ukkokulta, äiti ja isi),

minä, eiku meidän pojat, toivovat joululahjaksi seuraavaa:

- Lundmyr of Swedeniä! <3
- Muumipyyhkeitä: Jäpikkä pienempiä peppupyyhkeiksi ja Kloppinen kylpypyyhkeitä.

Kuva lainattu täältä.- Kloppinen Brion pinottavaa lelua. Koira tai pöllö ois kiva. Kuvat pöllitty täältä.- Kloppinen Pallomeri-lohikäärmestä ja Jäpikkä aktiviteettikrokoa Ellokselta. Kuvat pöllitty sieltä.


Pukinkonttiin lisätään, toivoi tätä kukaan tai ei, Libero-kaupasta "ostettu" pehmojuna. On muuten ihkaensimmäinen juttu, mitä olen pisteilläni sieltä hankkinut. Ensin ajattelin antaa tämän Kloppiselle ihmeteltäväksi heti, mutta sitten tajusin, että jos juna menee pukinkontiin, niin minulla, eiku tontulla, on enemmän paketoitavaa ja Kloppisella avattavaa. Win-win -tilanne siis.
Minä taas toivon joululahjaksi lahjakorttia sisustusliikkeeseen, vaikkapa tänne Loviisan Aittaan. Ostaisin varmastikin jotain ihan muuta kuin joulujuttuja, mutta kattokaas näitä Riviera Maisonin ihanuuksia, mijau:
Kuvat lainattu Loviisan Aitan nettisivuilta.

Lisäksi minä voisin haluta lahjakortteja vaatekauppoihin, hemmotteluhoitohin kauneushoitolaan, Olivia-lehden vuosikerran, kihartimen, koruja (Ukkokulta, Diamonds are Girl's best friend...) ja lottovoiton.

Ukkokulta toivoo omakotitaloa. Sen voisit sinä Joulupukki toteuttaa. Kiitos.

Joulupukinkonttiin aion kirjoittaa Ukkokullalle "lahjaksi" rakkauskirjeen. Tämän ihanan idean sain ihanalta ystävältäni, joka kertoi, että he toteuttivat tämän miehensä kanssa viime jouluna ja koska molemmat olivat niin otettuja toistensa kirjeistä, niin he aikovat tehdä saman uusiksi tänä vuonna. Minä innostuin tästä ideasta ihan kybällä. Rakastanhan minä ylikaiken kirjoittamista ja toisekseen liian usein jäävät ne ihanat asiat sanomatta. Romskua, vai mitä. <3


Nina

2 kommenttia:

Pikkanen kirjoitti...

Ihana idea tuo rakkauskirje! Taidanpa itsekkin sellaisen kirjoittaa pukinkonttiin :)!

Nina kirjoitti...

:)