sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Mahrottoman kilttejä.

Meillä ollaan näköjään oltu kilttejä, kun katsoo poikien lelukasaa. Tontuilta on mennyt ohi meidän vanhempienkin tuhmailut - me nimittäin saimme sen toivomamme lahjakortin sisustusliikkeeseen ja tokihan se lahjakortti on osittain jo törsättykin. Ja näin ollen olohuonettamme koristaa I-H-A-N-A Riviera Maisonin valaisin. <3 Olen vain tuijotellut tuota valaisinta nämä pari päivää ja huokaillut ihastuksesta. Olen niin rakkaudesta sekaisin... Vuokraisäntä hyppii varmaan onnesta, mutta ei auta kuin kaivaa porakone (jälleen) esiin, jotta saadaan tuo taulu paremmin aseteltua. 


Lisäksi me Ukkokullan kanssa saimme muitakin kivoja lahjoja, mutta koska en jaksanut alkaa kuvailla esimerkiksi Ässä-arpoja, niin kuvailin jotain vähän pirtsakampaa. Nimittäin niitä jätkäpätkien lahjoja, joita tuli niin tajuton kasa, etten muistanut edes kuvata kaikkia. Mieleen olivat lahjat, Kloppinen on tutkinut sekä omiaan että pikkuveljen uutuuksia silmät kiiluen. 
...ja kuten ylläolevasta kuvasta saatat huomata, niin lelulaatikko pursuilee leluista eikä mene enää edes kunnolla kiinni. Ihan mahrotonta.
Joulu meni ihanasti kaikessa rauhassa. Ukkokulta lomaili välipäivät, joten minäkin olen pidättäytynyt kirjoittamasta tätä blogiani, joka menee melkein työstä jo sekin. Eilen juhlittiin Jäpikän ristiäisiä, joten kiirettäkin on pukannut. Näistä pippaloista kirjoittelen postausta, jahka ehdin. Mitäs tässä viikossa olisi muuta ennättänyt tapahtua... Ai niin, Kloppinen on vieroitettu onnistuneesti, ja aika helpostikin, tutista ja Jäpikästä on tullut kova poika höpöttämään.

Mutta jouluähkystä on selvitty hengissä ja huomenna lapsukaiset menevät Mummolaan, sillä me vanhemmat lähdemme istumaan iltaa ystäviemme luo. Piiiiiiitkästä aikaa. Osaakohan sitä ilman lapsia ollakaan? Saati juoda jotain oikein alkoholipitoista ilman että heti humahtaa hattuun? Ja miksi hitossa minulla on jo nyt sellainen kurja olo siitä, että lapset menevät hoitoon (vaikka me menemme samaan paikkaan yöksikin, eli minit heräävät kuitenkin meidän vierestä)? Ärsyttävää.


Nina

Ei kommentteja: