maanantai 31. joulukuuta 2012

Uutta Ordning och Redaa. Sydän.

Samalla kun tulin toivottamaan teille kaikille lystikästä vuodenvaihdetta ja muikiata ens vuotta, niin hehkutan jälleen uutta Ordning och Redan kalenterianikin. Oivallinen aasinsilta, eikö? Ovathan nuo kalenterit aika hintavia, mutta jotenkin ne vaan toimivat parhaiten - sisällä on tilaa muistiinpanoille ja kalenterit ovat ihanan pirtsakoita. Joka vuosi on edessä valinnanvaikeus: minkälaisen kalenterin tilaan ensi vuodelle? Vuonna 2012 arkeani piristi omenanvihreä kalenteri, joten olkoon vuoden 2013 kalenteri sitten pinkki. Onhan se muutenkin rakkauden vuosi, kun edessä on meidän häät...

...Siis apuuu-va - 12 tunnin kuluttua voin sanoa, että menen tänä vuonna naimisiin. Jaiks.

Kalenterin lisäksi ostin myös valokuva-albumin Jäpikän kuville sekä kansion hääsuunnitelmillemme. Kansiossa on läpinäkyvät muovitaskut sisällä, joten sinne saa näppärästi laitettua lippua lappua talteen. Niin ja kannessakin on muovitasku, joten kannen saa tehdä ihan itse. Näpit ovat jo pelkästä askartelu-ajatuksesta liekeissä. Saatanpa laittaa teille kuvamateriaalia kansiosta, jahka se on valmistunut. Edes osittain. 


Olkaa varovaisia rakettien kanssa, tai jättäkää ne vaikka kokonaan ostamatta. Luontokin elukoineen kiittää. Niillä säästetyillä rahoilla voi ostaa vaikka toisen pullon skumppaa. ;)

Viimeinen postaukseni tälle vuodelle sisälsi sekin Visan vingahtelua - ensi vuonna meno on mitä luultavimmin ihan samanmoista. Nähdään! <3


Nina

2 kommenttia:

MiiaO kirjoitti...

Jään varmaankin seurailemaan blogiasi. Eksyin tänne googlettamalla ihoasioista, ja samalla huomasin, että olet vain 5 päivää omaani nuoremman vauvelin äiti :)

Nina kirjoitti...

Kiva, tervetuloa vaan seuraamaan! :)