torstai 20. joulukuuta 2012

Taas kuolaa näppäimistöllä.

Sisustuskuume ei ota laantuakseen ja niinpä päätänkin joka lauantai voittaa lotossa, vaikken edes lottoa. Lekmerin sivuilla kävin klikkailemassa ihanuuksia Kids Conceptilta, Trollilta ja NG Babylta teillekin kuolattavaksi. <3

Poikien, tai oikeastaan Kloppisen, huoneen värimaailma on tällä hetkellä pääasiassa mustavalkoinen, ja sieltä(kin) huoneesta löytyy tähtiä, joten vähänkö hyvin nämä (KAIKKI!) sopisivat sinne. Oi että. Ja tuo Trollin junnusänky on aivan pakko saada. Siis sehän ihan oikeasti pian jo tarvitaankin. Ja pitäähän siihen uuteen sänkyyn olla sitten uusi pussilakanasettikin. Pitää pitää! Ja uusi lamppu ois kiva. Ja muutama naulakko kans. Ja hei, laatikoitahan tarttee ihan aina. Tarttee tarttee!



Sitten bongasin ihanan lahjaehdokkaan Kummitytöllemme vaikkapa yksivuotis-synttäreille - hempeän vaaleanpunaisen hakkaa riehu hakkaa -lelun. Samaisen lelun olisin valmis kotiuttamaan meille pojillekin. Sinisenä tietty, ettei Ukkokullan tartte keuhkota kieroon kasvaneista sukupuolirooleista.

Kuvat anastettu Lekmerin sivuilta.

Tähtiä, tähtiä, tähtiä! *** <3


Nina

Ei kommentteja: