maanantai 15. lokakuuta 2012

Party hardy.

Huihai, takana on Kloppisen yksveepartyt ja onnistuneesti vieläpä, vaikka biletettiinkin kansainvälisenä epäonnistumisen päivänä. Kaikilla tuntui olevan mukavaa ja rento olo, leipomukset ja tarjoiltavat maistuivat eivätkä loppuneet kesken. Niitä itseasiassa jäi aivan ylipaljon meille kahdelle (ei, en puhu nyt minusta ja Jäpikästä, vaan minusta ja Ukkokullasta) syötäväksi. Pirskatti vieköön, miten niitä raskaanaoleva nainen muka voisi vastustaa? Hormonien piikkiin menköön myös se, että ehkä menun kanssa mentiin vähän överiksi ja tarjoiltavaa tuli hamstrailtua piiiiiiiikkuisen liikaa.

Juhlatarjoiltavat:

Virvokkeita
Sitruunalimevettä
Tietenkin kahvia
Kermakaramelleja
Nameja
Poppareita
Sipsejä




Korjaus: sydämen muotoisia sipsuja. <3

Muutamaa eri sorttia keksejä
Suklaamustikkamuffinseja
Cocktailtikkuja
Lakukakkua
Mustikkarahkapiirakkaa
Jauhelihapiirakkaa
Täytekakkua marsipaanikuorrutteella




Täytekakun tein aivan itse - voitteko kuvitella. Kakkupohjan korvasi suklaakääretortun pohja ja sisälle täytteiksi valikoitui banaaniviipaleet, tummasuklaatäyte sekä tuorejuustoinen persikkatäyte. Kostutukseen käytin ihan vaan appelsiinituoremehua. Ohjeita ja vinkkejä sain Kinuskikissan blogista.


Kloppisen kakku sen sijaan sai kuorrutuksen vispikermasta ja täytteekseen tilsittyä banaania sekä mansikkaa. Emme nääs halunneet tähän hirveästi hassata sokeria, kun poika ei kerran ole sellaisiin tottunut. Ja sen kyllä huomasi - rakas esikoiseni nimittäin IR-VIS-TI maistaessaan tätä rakkaudella valmistamaani kakkua... Ensin meinasin tehdä oikein sokerittoman kakkupohjan vain ja ainoastaan tätä minikakkua varten, mutta sitten otin järjen kauniiseen käteen - mitä järkeä on siinäkään, ettei sokeria saa maistaa ollenkaan. Järkihän nimenomaan piilee siinä kohtuudessa, että vähän voi maistaa harvoin ja juhlapäivinä. Eikö?


Vieraita tuli ja lähti tiputellen, mikä oli vain ja ainoastaan hyvä juttu. Muuten olisi nimittäin loppunut kodistamme happi sekä istumapaikat. Kutsuimme ainoastaan ihan läheisempiä tyyppejä, kuten mummia ja kummia. Ensimmäiset vieraat tulivat yhdeltä ja viimeiset lähtivät hieman ennen kymmentä illalla, joten päivän raskaus sekä ihkaoikea raskaus aiheuttivat illalla muutaman napakan supistuksen ja aloin jo panikoida tosissani synnytystä. Ei kivaa. Mutta supistuksiin ne sitten jäivät ja yhdessä osassa ollaan täällä edelleen.


Lahjojakin saatiin. Tai siis Kloppinen sai. Tai vähän ehkä äitikin... ;)







Jos ihmettelet, että miten niin äitikin sai jotain, niin vastaus ymmyrkäisyyteesi olkoon tuossa yläpuolella. Riviera Maisonin I-HA-NAT tähtikehykset! <3 Vähän ehkä saatoin mennä vihjaisemaan vanhemmilleni, että voi kun niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tahtoisin pojilleni tällaiset ja mikä olisikaan mukavempaa kuin saada sellaiset lahjaksi isovanhemmilta. Vink-vink-honk-honk. ;)

Lisäksi lahjapaketeista kuoriutui autoja, lahjakortteja, rahaa yms, mutta en nyt alkanut eriksensä kaikkia kakskymppisiä kuvaamaan.

Ihanaa, kun juhlat ovat ohi, mutta pitää silti tunnustaa, että olen jo useampaan otteeseen miettinyt Jäpikän ristiäistarjoiluja... Eh-he-he. Minkäs tiikeri raidoillensa voi, vai miten se meni?


Nina

3 kommenttia:

Katrii kirjoitti...

Ihana tähtikakku<3 Onko tuo Fisher pricen lelu mimmoinen? olen ajatellut ostaa tytölle ton mutta en tiedä onko mimmosia noi äänet?? meillä on tuo pehmoinen laulava koira ja se on lemppari :D

enma kirjoitti...

Jos oikein ystävällisesti pyydän, niin saiskohan tuota lakukakun ohjetta? Voisin vähän lisäillä näitä roikkuvia kiloja. :)

Nina kirjoitti...

Vaaleanpunaisia unelmia: tuo lelu tekee vaikka mitä paitsi imuroi. Se opettaa englantia (kyllä, ja ikäsuositus on 1+!!!!!!!), numeroita, värejä, lauluja... Sellainen ärsyttävä naisääni laulaa ja juttelee. Mutta voi vitsi, meillä ainakin poika tykkää ja kovasti! Joten voin kai suositella, jos se pehmokoirakin on ollut jees. :)

Enma: ystäväni pakersi tuon lakukakun, mutta ymmärtääkseni ohje on tämä: http://www.kinuskikissa.fi/lakritsipommi?hakusivu=true
Roikkuvia kiloja täälläkin lisäilty, on nimittäin tosi herkkua tuo lakukakku..........