tiistai 14. helmikuuta 2012

Iiiihh!

Arvatkaapa mitä, blogini tulee saamaan ihan uudenlaista sisältöä. Kun aloitin tätä aikanaan kirjoittamaan, oli jutut vahvasti raskauteen liittyviä. Nykyään kirjoitan lähinnä vauva-elämästämme, jota höystää luonnollisesti muukin elämä. Tähän muuhun elämään onkin sitten tulossa muutos. Ei heti huomenna, mutta näillä näkymin kesällä 2013.

Ukkokulta nimittäin eilen kysäisi Satuhäitä katsellessamme, että koskas me menemme kihloihin. Ilta meni siinä sitten hihitellessä ja ihmetellessä sekä hääpäivää miettiessä. Moitin kehnoa kosintaa, johon Ukkokulta totesi, että kosintahan tapahtuu vasta kihlojen jälkeen. No, ei kai sen niin väliä missä järjestyksessä tämä hoidetaan. Vastasin joka tapauksessa myöntävästi ja huomenna menemmekin katselemaan sormuksia. Jännittävää! Ihanaa! Vatsa on perhosia täynnä! Hymyilyttää! On niin onnellinen ja hyvä olo.

Arvaatte varmaan, etten saanut mitenkään päin unta, vaan mietin kaikkia hääjuttuja yöhön asti. Ja nauroin peiton alla unissaan nauravaa Kloppista. On se hassu poika.

Että sellaista. Luvassa on varmaan tappavaan tahtiin sitten häitä koskevia postauksia. Nyt kuitenkin keskityn ystäväni häihin sekä kaason hommiin ja jännitän heidän häänsä ensin.

Viimeiset askartelupaskartelut käynnissä tällä kaasolla? Tällaiset kortit tulevat siis jokaiseen pöytään kaksin kappalein. Yhdellä sivulla on menu, yhdellä ohjelma ja tuossa blancossa lukee morsiusparin nimet sekä päivämäärä. Ne tietenkin sensuroin. 


<3


Nina

Ei kommentteja: