keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kuolauslista.

Yksi hassu harrastukseni on kuolauslistojen kirjoittelu. Kuolauslista sisältää juttuja, joita ihan tosi kovin paljon tahtoisin. Kuolauslistalla on hyvät mahdollisuudet muuttua myös ostoslistaksi. Tai sitten ei. "Kuka tietää, kuka ei tiedä, mahtavaa!", sanoi markkinoinnin opettajani aikoinaan. Tällä hetkellä lista näyttää tältä:

Kuolauslista vol 1.


1. Sisustusjuttuja Wilhelmiinan kammarista. Eritoten niitä kehyksiä.

Wilhelmiinan kammari on ihan fantastisen ihana sisustuskauppa ja täällä minä käynkin leputtamassa silmiä sekä näkemässä romantiikan nälkää harva se päivä. Erityisesti nuo kehykset miellyttävät silmää ja ne onkin aiiiiiivan pakko pistää tilaukseen hetimiten. Ärsyttävää muuten, että pitäisi alkaa säästää omia häitä varten, mutta olen säästämisessä ehkä maailman surkein. Ja sitten taas toisaalta sitä pätäkkää tullaan tarvitsemaan, sillä me molemmat olemme Ukkokullan kanssa sitä mieltä, että naimisiin mennään vain sen yhden kerran ja isosti sitten mennäänkin. En minä mitään överihäitä ole vailla, mutta en halua joutua laskemaan euroja ja senttejä saati valitsemaan jotain halpaa, epämiellyttävää siksi, ettei muuhun rahkeet riitä.


Miten tämä taas meni hää-jutuksi? Eilen kahvittelimme rakkaan ystäväpariskuntamme kanssa, jotka juuri siis naivat toisensa ja eipä siinä juuri muusta jauhettu kuin häistä. Heidän ja meidän.


No, nyt niihin Wilhelmiinan kammarin söpöyksiin, joita tahdon ma.


2. Luhdan rahit Hobbyhallista.

Haluan! Olis niin suloiset. Lisäksi perustelen näiden ostoa sillä, että kun Kloppinen oppii nousemaan tukea vasten, niin VÄ-HÄN-KÖ nää ois kätevät. Ois, ois. Pakko ostaa siis, eikö?


3. Polarn O. Pyretin mallistosta juttuja.


4. Paul Frankin collegesöpöys.

Babyshopista himoitsen niiiiiin kovasti tätä. Korvineen päivineen. Voi suloisuus! <3


5. PaaPii Design Shopista helistimiä ja pehmoja.
6. Kenkiä tietenkin. Brandokselta tietenkin. 


Blink

Iron Fist

Iron Fist

Iron Fist

Svea


Kenkiin on varmaan hyvä päättää tämä postaus. Mutta eikö nuo Iron Fistit olekin vain ihania...
Nina

Ei kommentteja: