perjantai 3. helmikuuta 2012

Jumpan huumaa kuumaa.

Eikö masennuksen multihuipentuma olekin se, että jumpista innostuneena tilaat uusia sporttivaatteita, jotta pyykinpesukoneellasikin olisi joskus vapaapäivä, mutta yksikään tilaamasi vaatekappale ei mahdu päälle? Hartioista. Siis ei mahdu päälle hartioista. WTF? Ymmärrän, että jokin riepu skinnaa ahterista, mutta että hartioista? Siis hartioista?

Nellyltä tilasin nuo allaolevat valkoiset liivit ja topin, ja bumerangina lähtivät takaisin. Masisdepis. Liiveistä otin koon xs, sillä minulla on tosi siro torso, eli yläkroppa, eli tissit nyt ovat sellaiset lättänät lerput, joille on turha ostaa kangaspinta-alaa kovinkaan paljon. Liivejä ei tarvinnut edes sovittaa. Niin pieneltä ne näyttivät. Itseasiassa liivit näyttivät lasten osaston tyttöjen ensiliiveiltä, vai miksikäs niitä kutsutaan? Jälkeenpäin järkytyksestä selvittyäni oikeesti kelasin, että voiko kukaan NAINEN mahtua siihen kokoon. 

No, sama laulu topista. Tiedättekö, ensimmäistä kertaa harkitsin saksilla leikkaavani vaatekappaleen päältäni. Voitte tästä siis päätellä kuinka paljon liian pieni toppi minulle oli. Tilasin koon s, eli yleensä sangen passelin koon, ja siksipä ehkä uskalsin topin päälleni niin rohkeasti vetääkin. Onneksi saksimiselta kuitenkin vältyttiin ja saatoin palauttaa ostoksistani molemmat.
Ellos muisti minua minimaalisella kuvastolla, jossa oli tarjous "normaalihintaisesta tuotteesta - 50 %". Kuvastossa oli muuten ihan supernolo kämmi, kattokaa vaikka:Hupsista. Ei se oikoluku ihan ylimainostettua sitten kuitenkaan ole niin.

No takaisin tarjoukseen. Innostuin ja pläräsin ostoskoriin vaikka mitä ehdokkaita alennusta varten. Ja sitten kokeiltuani tarjouskoodia jokaiseen mahdolliseen tuotteeseen turhaan, tajuan ettei tarjous koske mitään muuta kuin sen miniminikuvaston järkyttäviä kamppeita. Harhaanjohtavasta tarjouksesta huolimatta päädyn tilaamaan Ellokselta parit jumppapöksyt tarpeen ollessa suuri. Otin näistä muistaakseni koot 36 ja jos nämäkin ovat saksilla poisotettavaa mallia, niin en muuten ala. Enkä tilaa enää ikinä (viikkoon) mitään netistä. 

Jumppainnostus on edelleen vahva. Eilen kävin Bodycombatissa ja on se vaan mahdottoman tehokasta. Iso tykkäys. Toki jälleen on kokovartalosärky, mutta kipuun auttaa parhaiten tieto, että lihakset ne siellä antavat läskille vain kyytiä. Jag hoppas.


Nina

Ei kommentteja: